(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
والا برند ـشو نمیشناسم گفتم حدود قیمت دستت بیاد...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا دیگه solid state drive
هاردای الان ما همه hhd هستن... hard disk drive
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
پس چي (sm30) پسرم با كلي ذوق براي باباش تعريف ميكرد كه جوجه ها رو گرفته بعد كه براش تعريف كردم سري تكون داد گفت به تو ام ميگن مادر (sm2)
تازه بهم بر خورده بود كه مگه مار گرفتم جوجه بود ديگه (sm2)
دارم میگردم ببینم چه برند معروفی اس اس دی حجم بالا زده که تا حالا فقط ترنسند دیدمنقل قول:
اگه از اس اس دی به نتیجه نرسیدیم و خواستی اچ اچ دی بگیری که توصیه من سیلیکون پاور ای80 ـه (sm132)
به چی ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخرین ورژنی که اومده اینه دیگه (sm120)
یعنی داندیت کنم ؟(sm120)
مادر نمونه فداکار (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الهی خدا نگهش داره (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به تو هم میگن مادر جوجه ست دیگه (sm2)
همین ـه که میگم سخته از فکر بیا بیرون... باس لپتاپ ـو باز کنی هارد ـو بگیری دستت راه بیوفتی تو بازار ببینی از این مدل اون ظرفیتی که میخوای هست عایا؟ بیخیال ـش شو منم میخواستم همینکارو بکنم ناکام موندم (sm120)نقل قول:
از لحاظ اینکه ابعاد فیزیکی هارد جدید جای وصل شدن ـش که لپتاپ باید دقیـــــــــــقا همون مدل باشه و تنها تنها تنها تفاوت ظرفیت دیسک باشه
(sm165)