نوید این با توِ ها(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نوید این با توِ ها(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره امشب باید بگم که فردا برن برام بگیرم (sm9)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اس اس دی اون برندی که گفتم بد بود یعنی نفهمیدم اخر (sm25) ؟؟ ظرفیتش رو نمیدونی ؟
اره اگه نتیجه نداد همون سیلیکون پاور میگیرم
تهران که سنجاب نداره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توی مستندهای حیات وحش که ماشالا جز این برنامه ای به خورد ما ندادن... ینی نداشتن که بدن... شب و روز حییون نشون ـمون دادن که آدما رو نبینیم (sm178)
خوب من وختی مدل لپ تاپ رو دقیق بگم هارد دیسک رو بر اساس همین مدل مگه نمیدن ؟؟(sm81) اینجوری که بد بخت میشم (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
آهان 10.10 از 10.5 بالاترـه؟ من مهندسی حساب کردم عاخه همه نوشتن 10.3X ینی جای ایکس میتونه یه عدد بشینه که مدلای مختلف رو نشون میده مثلا 10.32 با 10.36 فرق میکنه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان 10.10 تو بالاترته یا 10.5x؟ (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
شایدم با مینا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سامسونگ؟ چرا خوبه 1ترا نداره فکر کنم 240گیگ بود که خب خیلی کم ـه... (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
x منظور همون mac os x هست (sm120)نقل قول:
الان برا من بالاتره دیگه اخرین ورژنی که اومده همین ۱۰.۱۰ هست (sm120)