مخابرات (sm3)
نمایش نسخه قابل چاپ
مخابرات (sm3)
آرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امروز تو تسنیم دیدم!
از وقتی خوندمش اعتماد به نفسم بالاتر رفته! و به آینده امیدوار شدم!
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین سیلیکون پاور ۱ ترا رو میگیرم پس
میخواستم ببینم برند بهتر از این نیست مثلا سرعت بیشتر کنه یعنی نزدیک به اس اس دی باشه از هر لحاظ
حالا بوده مستر کلاغ همه رو تهدید به قتل میکنه ها (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه بابا از دست قیمت خود زنی میکنم... 700دلار (sm88)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر کنم زیر دست تو آموزش دید(sm120)از سوسک شروع کرد به اینجا رسید.. تو که با جوجه شروع کردی ببین وضعیت چقد خرابه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm51) نگین صدق گویا مجرده فدای اون خال هندوت
ببین من خودم ـو زدم پای چشم سجاد کبود شد (sm2) 700 دلار شوخی نیست که (sm88)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون از درک بالات (sm19)(sm120)نقل قول:
پیش خودم الان گفتم اینا دارن تو دلشون کلی فش بارم میکنن (sm120)
وایسا دلار ارزون بشه بعد بگیر(sm120)نقل قول: