@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو شهرستان صحنه بودی ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو شهرستان صحنه بودی ؟
بچه ها کسی نمیدونه آلبوم سیاوش قمیشی تو فروشگاه ها کی به فروش میرسه؟
میخوام FLAC بگیرمش
هادی جان خودم که همدان دانشجوم ولی خانواده صحنه بودننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جمعه بعد از ظهر باشه، روز وفات باشه و کسی هم تو انجمن نباشه.... نور علی نور (sm74)
(sm50)
جون بکن تو تنهاییت اینجوری ساده خم نشو(sm172)
ژق بزن تو تنهاییت اینجوری ساده خم نشو(sm81) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که گرفتار شدم...
همش تو خواب جنب میشم...
آقا دیگه نمی طلبه (sm81)
(sm2)
ژق بزن ژووونوب نشی ااااااااااا پیلیکی آدم هنوز جوونوبا به یکم شمال بوووبووووووو(sm120)
(sm74)
وقتی دو قرون نداشت گه خورد بچه کاشت!(sm50)
تهران شلوغه دستمو بگیر
هم دست من باش و ولم نکن
اینجا منو دور از تو میکشه
این ظلمُ در حق دلم نکن
پیشم نباشی گریه می کنم
پیشم نباشی غصه میخورم
تو بام تهران با چشای خیس
هر چی چراغ زرده میشمرم
(sm50)
گفت معشوقی به عاشق کای فتا
تو به غربت دیده ای بس شهرها
پس کدامین شهر زانها خوشتر است
گفت آنشهری که در وی دلبر است
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)
دل آدم کباب میشه...(sm175)
جواد خیابانی خیلی بامعرفته
درد و بلاش بخوره تو سر من یکی (sm127)
آره اهل رنگ و ریا نیس آدم صاف و صادقیه متأسفانه همیشه افراد ساده رو دس میندازن و براش جوک درس میکنن... (sm190)
مرگ شده جزیی از آرزوم به جانی که ازش خسته م (sm50)
احمد جان یه زحمت میکشی
جانم محمدحسین بفرما چه زحمتی؟ آدم به دوستش خدمت نکنه به کی کنه؟(sm127)
مستند هایی که گذاشتم بری دانلود کنی چون این اومده گفته خرابه فایلها اعصابمو خورد کرده
چشم(sm19)
محمدحسین جان راس میگه trainbit اختلال داره تو دانلود. خواستم بذارم تو یه سایت لیچ لینک مستقیمشو بدم بهت اونم نتونست تبدیل کنه موندش... (sm25)
آلبوم قمیشی کیفیت بهتر اومد.
احمد موضوع فیلم های ایرانی جدید داری واسم پاک شده
آقا واسم پاک شده موضوع فیلم های ایرانی جدید
محمدحسین جان من فیلم ایرانی خودم کار نمیکنم اونایی هم که اخیرأ دیده ام مدیون تو هستم عزیزم.(sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)
احمد واسه من نشون نمیده موضوع فیلم های ایرانی جدید از فهرستم پاک شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Ahmet [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجا؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برای من اینو زده
این موضوع وجود ندارد . ممکن است حذف شده باشد و یا لینک اشتباه وارد کرده باشید. اگر از موجودیت این لینک مطمئن هستید برای کسب اطلاعات بیشتر با [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] تماس بگیرید.
ببین با امیر صحبت کن بهش بگو دسترسی ندارم. امیر آدمیه که دل بزرگی داره نگران دعوای دیروزتم نباش. مطمئن هستم امیر راهنماییت میکنه. (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجا دعوا کردم (sm77)