(sm2)رسول چیزاتو گرفتن داری درشت مینویسی
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)رسول چیزاتو گرفتن داری درشت مینویسی
محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه گفت کسانی که پس از توافق در وین همچنان از کاربرد زور سخن می گویند ، ظرفیت و توانایی لازم برای مدیریت ، پیشبرد و تثبیت دیپلماسی را ندارند.
کدوم چیزام عزیزم(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)تخمای هسته اینقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونرا که دادم به تو عزیزم تا استفاده کنی(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی راستی مشکلاتت تو ویندوز 10 حل و فصل شد ؟؟ (sm120)
(sm2)یعنی الان خاجه اینقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)بلی فقط نرم افزار عکس مونده که من واقن انگشت به دهانم ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا واقعا نسبت به 7 و 8 فرقی هم کرده سیستمت توی سرعت و این چیزا ؟ (sm120)نقل قول:
نه الان دارم با یدکی به این جماعت اهل دل کمک میکنم(sm120)نقل قول: