@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm127)(sm30)
نمایش نسخه قابل چاپ
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm127)(sm30)
بیا تلگرامنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm88)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چشم اذر تو خندوانه چه خنده ی کرد (sm2)
(sm50)
(sm2)
متاسفم برات یه خورده شعور نداری...تو همه تاپیکا داری توهین میکنی
الحق که ....................
هیچی ولش کن...صدای ابلهان خاموش
اهنگ برو بکس هیت میشه حالا نگاه کن (sm2)
وعده خوشبختيو ما به خواب مانده تا ابد
گناه زنده بودنم كه بي جزا نميشود
الاغ دارم باهات شوخی میکنم نمیفهمی تو اون تاپیک چه گفتم بت (sm2)توام گفتی قرمساق (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98) چه خبره همه جا رو بستی به فحش یخورده خودتو کنترل کن (sm3)حالا اینجا که امیر چیزی نمیگه، ما باید عیدمون شه (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط KAMRAN8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه پسر خوبی باشی برات یه بستنی میوه ای خوشمزه میخرم نیم کیلویی (sm162) فقط باید قول بدی دیگه به کسی فحش ندیدی باشه عزیزم. آ قربون عسل م بشم (sm127) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
- (sm2)
دلا بسوز که سوز تو کارها بکند
نیاز نیم شبی دفه صد بلا بکند ... (sm81)
عتاب یار پری چهره عاشقانه بکش
که یک کرشمه تلافی صد شفا بکند ... (sm81)
طبیب عشق مسیحادم است و مشفق لیک
چو درد نبیند که را دوا بکند ... (sm81)
یاران حالا دیگه پررو نشو توهم بد حرف زدی (sm50)، یعنی اکثرا" بد دهنی میکنی (sm3) آدم باید حق رو بگه تقصیر توم هست . کاری نداریم ولی خدایی فحش های ناکاری میدی (sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من به تنگ آمده ام از همه چیز
بگذارید هواری بزنم ... (sm81)
شاخه را محکم گرفتن این زمان بی فایده است
برگ می ریزد ، ستیزش با خزان بی فایده است
باز می پرسی چه شد که عاشق جبرت شدم
در دل طوفان که باشی ، بادبان بی فایده است
بال وقتی بشکند از کوچ هم باید گذشت
دست و پا وقتی نباشد ، نردبان بی فایده است
تا تو بوی زلف ها را می فرستی با نسیم
سعی من در سربه زیری ، بی گمان بی فایده است
تیر از جایی که فکرش را نمی کردم رسید
دوری از آن دلبر ابرو کمان ، بی فایده است
در من عاشق توان ذره ای پرهیز نیست
پرت کن ما را به دوزخ ، امتحان بی فایده است
از نصیحت کردنم پیغمبرانت خسته اند
حرف موسی را نمی فهمد شبان ، بی فایده است
من به دنبال خدایی که بسوزاند مرا
همچنان می گردم اما ، همچنان بی فایده است ... (sm50)
کاظم بهمنی ...
هادی مثل داداشمه (sm19) خدایی کارش درسته خیلی ازش خوشم میاد. (sm127) هادی قصد مسخره کردن نداشتما شوخی میکنم بات اخلاقمو که میدونی . گفتم شفاف سازی کنم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KAMRAN8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm46)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیشکی منو دوست نداره ... (sm27)
اغزوا چزیم (sm174)نقل قول:
به چه زبونی نوشتی (sm120)نکنه اینم یه فحش ه (sm2)خواستم بزنم تشکر گفتم نکنه فحشم داده (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)امان از دست تو (sm2)
به نکته ی نرمی اشاره فرمودید (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm111)
کی همچین حرفی زده (sm2) یه موزیک بارانهُ یه میلاد . پسر به این گُلی کی دیده اصلا" کجا میشه پیدا کرد (sm2)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54) پس همون خدارو شکر که نداریم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس من چی بِیبی؟! (sm74)(sm134)نقل قول:
منم هستما (sm2) پس من چی بیبی (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو بمیر... (sm50)(sm2)نقل قول:
(sm2)
(sm155)(sm155)(sm155)(sm155)(sm155)(sm155)(sm155)( sm155)(sm155)(sm155)(sm155)(sm155) فقط باید فرار کرد (sm2)
(sm2)
عه پس توام برو پشت تالار این زنه باهات کار داره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زنم زنای قدیم، 3 برابر من هیکلشه (sm2)نقل قول:
این الکسیس کوجا قهر کرد رفت (sm120) باو بیا لاو بترکونیم (sm2)
Morteza Pashaei - Jaddeye Yek Tarafeh (sm50)
رضا رضایی پایور - حال آشفته ... (sm50)
حالم این روزا بدتر از همه اس
آخه هر کی رسید دل ساده ی من رو شکست... (sm172)
چرا تموم نمیشه ...
زندگی سرد بود اما عشق می توانست کارگر باشد
میتوان قطب را جهنم کرد پای دل در میان اگر باشد... (sm172)