سر آلبوم قمیشی اینا...(sm128)
نمایش نسخه قابل چاپ
سر آلبوم قمیشی اینا...(sm128)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام داداش چرا برای من موضوع فیلم های ایرانی جدید پاک شده (sm81)
بیخیال منم یه چیزی گفتم اشتباه کردم گفتم آلبومو تقصیر خودم بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Ahmet [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احمد کارم تموم شد (sm81)
عجله نکن و نگرانم نباش درس میشه. صبرکن ببین امیر چی میگه!؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm36)
شکایت کردن احمد جان
(sm81)
امیر چی شده توضیح بده (sm81)
یکی بیاد جلوی منو بگیره خدا
امیر هیچوقت بدون دلیل منطقی این کارو نمیکنه احتمالأ برای خود سایت باران گیر داده باشن یا مشکلی پیش اومده باشه فعلأ دو سه روزی صبر کن ببینیم چی پیش میاد.(sm148)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه شکایت کردن حتی اسم منو برده به خاطر فیلم ایرانینقل قول:
نوشته اصلی توسط Ahmet [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجور تگ میشهنقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر جان عکس کیفیتشو بده ببینم چی نوشته خیلی ریزهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کارم دیگه تموم شد (sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)
ولکن کانال بزن (sm132)نقل قول:
فایده ای هم نداره لینک ها رو هر دقیقه پاک می کنن
(sm172)
(sm70)
تتلو هم آمده کرمانشاه (sm98)
یکی نیست بگه رفتی اونجا چی کار کنی آخه .
مثلأ دیگه داره برای خودش محبوبیت درس میکنه یعنی منم مردمیم...(sm50)
بله دیگه چند تا هم احمق انگشت کیری گرفتن عکس گرفتن . اونجا جای عکس گرفتنه مگه احمق ها
رسمی به این معنی که خودش مدیریت کنه نه نیست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آدمایی که یه ساعت قبل از زلزله داشتن زندگی میکردن
فقط تا یه ساعت بعدش مردن و حتی یه کفن هم نصیبشون نشد .
توی هر گور 5-6 تا رو دفن کردن . از روستا
(sm172)
دولت عرضه نداره اینا رو ببره یه سوله ای جای سر پوشیده ای این همه جای خالی هست تو ایران
بابا چند روز دیگه باران و برف تو سرما میاد زیر باران مگه میشه آخه تو چادر زندگی کرد .
این واقعا عسلامیه به قول خودتون ؟! خدا ازتون نگذره به حق 5 تن از رئیس جمهور گرفته تا رئیس مجلس و ..
خدا نسل تونو از زمین برداره دزدای بی همه چیز
تو زلزله تبریز این اتفاق س ما هم اومد...(sm74)
وجدانی چی بهش میگفتی؟ خداوکیلی راستشو بگو... (sm51)
... صدای عرعر (sm2)
(sm50)
صابرجان تو عزیز و سرور ما هستی احساس میکنم کم تا قسمتی از ما رنجیده ای!؟ داداش من حالا اونروز درباره یه چیزی بحث شد دلیل نمیشه دوستی ما خدشه داربشه. هر چی باشه ما از یک خانواده ایم؛ خانواده باران! (sm127)
نه رنجیده ام احمد . . . (sm10)
(sm19)
(sm2)
آدم اگه کسی رو بیش از اندازه دوس داشته باشه به حالتی میرسه که میثم رسیده! (sm51)
صابرجان هنوز خیلی خیلی مونده تا ما هم مث میثم هر چیزی رو بهونه کنیم بهت گیر بدیم از بس خاطرخواهت باشیم!(sm35)
از خنده روده بر شدم میثم جان...(sm2)
هم برای مرد وهم برای زن
آی گلادیاتورها بتازید بر جرس
آی گلادیاتورها برینید بر ارس
آی گلادیاتورها بخندید بر صفا
آی گلادیاتورها بگریید بر درد ها
آی گلادیاتورها بیفتید روی زن
آی گلادیاتورها بپوشید موی زن
آی گلادیاتورها ببلعید هفت من
آی گلادیاتورها بغرید روی هم
آی گلادیاتورها بپیچیید جلوی هم
آی گلادیاتورها فرعی ه در برین
آی گلادیاتورها شرعی ه در بیارین
آی گلادیاتورها سمی ه پخش کنین
آی گلادیاتورها هرویین ه تخس کنین
آی گلادیاتورها بخندید بر صف ها
آی گلادیاتورها بگریید بر در ها
آی گلادیاتورها بیفتید روی زن
آی گلادیاتورها بپوشید موی زن
آی گلادیاتورها ببلعید هفت من
آی گلادیاتورها بغرید روی هم
آی گلادیاتورها بپیچیید جلوی هم
آی گلادیاتورها فرعی ه در برین
آی گلادیاتورها شرعیه در بیارین
آی گلادیاتورها سمیه پخش کنین
آی گلادیاتورها هرویینه تخس کنین
حمییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی یییییییییییید؟
من سواد نداشته بیدم اینا رو نفهمبدن کرتاهی...!؟؟(sm70)
اون گفت به شما بگم همه...(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محسن نامجو (sm50)