موافقمنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
موافقمنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه مدت جنون این آهنگو داشتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان بعضی وقتا که خیلی دلم میگیره اینو میذارم تا بیشتر بگیره
شادمهر تو یکی از کنسرتای اخیرش میگه یه اشتباهی کردم هنرپیشه شدم ادم یه بار اشتباه میکنه دو بار اشتباه میکنه دیگه ده بار که اشتباه نمیکنه
من با تقدیر. ماندگار. سبب. دلم خیلی میگیرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط SHAH ROKH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با آهنگ بیا حال میکنم
بچه ها این برنامه استیج شبکه منوتو کی پخش میشه چرا ساعتی
چقدر دلم گرفته باز . . . نمیدونم چی بخونم . . .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام دوستان تو تایپک این متن شعر اهنگ فقط با تو رو گذاشتید برام بذاریدش خیلی ممنون منتظرم
متنی گذاشته نشدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط maysam0937 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پنج شنبه جمعه ۱۰شبنقل قول:
چرا فک کنم گذاشتین چون خودم ی نگا انداختم یه تیکه از شعر گذاشتین دوست عزیز اگه برام پیداش کنین خیلی ممنون