فی بگیر مزنه دست ـمون بیاد (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
فی بگیر مزنه دست ـمون بیاد (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تخصص من: فراری دادن دختر ها و مادر های سایت(sm2)
برو واسه ـش شام بیار تیک ـش گرفته تو که خوب بلدی غذا بپزی تیک عصبی رفع کنی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فی=مرفه بی درد نبودننقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm169)
کصافط نت من داشت مثه ساعت کار میکرد دوتا سوال کردی در موردش گفتی خوبه فرداش از بیخ متلاشی شد نت مخابرات (sm120)نقل قول:
الان دومادـشو میفرسته سراغ ـت (sm120)نقل قول:
(sm172)نقل قول:
اونم مرفه بی درده میزنم داغونش میکنم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در و ديوار اين خونه غريبي ميكنن با من (sm74)