البته این موضوع فقط در مورد پسرا صدق میکنه
محسن لطفش همیشه شامل دخترا بوده و هست (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
البته این موضوع فقط در مورد پسرا صدق میکنه
محسن لطفش همیشه شامل دخترا بوده و هست (sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اگرم میخواستم چزی بگم همش به خاطر پیشرفت محسن بوده ناراحت بشه که بشه دلم نمیخواد با یه مشت زیقی راه بره امثال قیاسی
خودم وقتی خوندم خندم گرفت الان دیدم تو گذاشتی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بحث بی فایدس باو سایتا و اخبار و دادمرزی و ... همه حزب بادن(sm98)
اتفاقا خیلی خوبه ضد رئال باشن(sm98) چون ادمای ******(sm98)
محسن خیلی مهربونه خدایشش (sm19) جواب میدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خودم کسی که روزانه بیشتر از دو پست میده یا پستاش چرت و پرته و همش فحش و جوک مسخرس آنفرند میکنم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا اون که یه هنرمنده (sm100)
الان فک نکنم با هم باشننقل قول:
نوشته اصلی توسط chavoshi esghame [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من محسنو دوست دارم یه سری آدمارو گنده میکنه که لیاقتشو نداشتن یگانه فرزاد فرززین حامد هاکان
امیر استقلالت باخت اونم 3 باخت پشت هم خخخخخخخخخخ(sm30)
۱- بینندگان عزیز تیمی که با لباس آبی در زمین میبینید استقلال خوزستان نام داره!
۲- کولی بالی با کوله باری تجربه در زمین بازی میکنه
۳- مکانی با پرش بلند و دستکش چسبناک خودش توپ رو میگیره
۴- نیلسون مثل اینکه عادت کرده به کنار ۴ چوب ایستادن! البته این دفعه کنار چهار چوب نیمکت وایساده نه دروازه!
۵- یه موقعیت!!! اما…. اماشو صبر کنید! نهههه
۶- پرسپولیس اگه این بازیو ببره به رده ششم سقوط میکنه
۷- سوشا میتونه مدعی آقای گلی بشه
۸- عباس زاده پس از گلش با قد و قامت خودش چرخشی در زمین چمن هم داره
۹- این دو برادر افریقایی اگه پستشونو تو دفاع و حمله عوض کنن بازم نمیشه شناختشون
۱۰- مدالیست های اینچئون(sm2)
(sm120)نقل قول:
زیادی سوسول بازی نمیشه این کارت ؟(sm120)
مونا برزویی هم با من خیلی خوبه ، قبل ازدواجش تا مرز قرار و *** چت پیش رفته بودیم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اعصاب نداره کلانقل قول:
بنگر توپ رو با سر میزنه و با قد بلندش با پا کنترل میکنه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو گفت کف اتاق بودم (sm2)
حسن بهت چی گفتم (sm2)گفتم الان قلعه نویی میگه منصافه ترین نتیجه 4-1 به نفع ماست (sm2)
ذوبآهن موقعیت نداشت
قبلا هم گفتم ذوب آهن خوب بازی میکند اما فکر میکنم عدالت فوتبال این نبود که ما این بازی را ببازیم. من به ذوب آهن تبریک می گویم. آنها خوب بازی کردند ولی این بازی می شد تا با نتیجه 4-2 یا 5-2 به سود ما تمام شود.
(sm30) خب شد خدا رحم کرد که با علیرضا ازدواج کردنقل قول:
برنامهی این هفتهی «زنده باد زندگی» که از شبکهی دوم تلویزیون جمهوری اسلامی پخش میشود، به سبک زندگی خانوادهای اختصاص داشت که در آن زنان، پوشیه میپوشند تا "نگاه نامحرم" به صورتشان نیفتد.(sm2)
مادر این خانواده که همچون دخترش، فرزندی شیرخوار در بغل دارد، در پاسخ به سوال مجری برنامه میگوید که زدن روبنده نه تنها بر اساس دستورات دینی است که از نظر علمی هم ثابت شده که این کار به نفع زنان است چرا که از «چشمان مردان اشعهای تولید میکند که بعد از برخورد به صورت زنان، پیری زودرس میآورد».(sm2)
دختر خانواده نیز که همچون مادرش روبنده دارد، در ۱۲ سالگی عقد و در ۱۴ سالگی با یک طلبه ازدواج کرده و اکنون در ۱۶ سالگی صاحب یک فرزند شیرخواره است.
همچنین پدر ۴۳ ساله این خانواده که آخوندی به اسم "محمد صادقی" است در سخنانش مدعی میشود که این نوع پوشش پیش از اسلام در میان ایرانیان رایج بوده است.
گفتنی است این برنامهی زنده به دلیلی نامشخص، به صورت سیاه و سفید پخش شده است.(sm2)
فوتبالی نیستم ولی پرسپولیسو دوست دارم اونم بخاطره یه نفر (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این چیزایی که من میگم ، خودت هم بهشون برخورد کنی ریموشون میکنینقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثلا طرف ساعتی یه بار آنلاین میشه و چند تا پست زیر کمری میزاره و میره (sm142)
خدا رو شکر تیم محبوب جمهوری اسلامی نیستیم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم بلاک بودم یه مدت (sm2)
من که جدی نمیگیرم و هر کسی هر چیزی میخواد بگه ، بگه ، ازاده(sm120)نقل قول:
بعد عروسیش هرچی عکس میذاره کامنت میذارم ظرف ها رو شستی اومدی فیس(sm2)نقل قول:
من صفحات مجازی رو خیلی جدی میگیرم ، فیس بوک برای من حکم دانشگاه دارهنقل قول:
هم یاد میگیرم هم سعی میکنم یاد بدم
کسی کرسی شعر تاب بده ریمو میشه (sm120)
نقل قول:
دهنت سرویس :)))))))))))))))))))))))))))))9
(sm2)قبل عروسیش خیلی با من خوب بود ، کلی واسش کامنت میومد ، فقط کامنت منو جواب میداد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
(sm82)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جنبش بالاس خدایی اون چیزایی که بهش گفتم رو به سنگ می گفتم آب می شد(sm2)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوزم بلاک هستی؟
کجا جنبش بالاس ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه باز کامنت گذاشتم این چرت و پرتا چیه میدی شادمهر بخونه ، ریده ، بلاک شدم(sm120)
جنبه ی زنا بالاتره خداییشنقل قول:
داداشم با علی عبدالمالکی چت کرده بود آخرش گفته بود ابروهاتو کجا برمیداری ، بلاکش کرده بود (sm2)
حوب مگه نگفتین دائمیه یه سریا که موقتی بلاک شدن عجیه خدایی محسن چاوشی
هنرمندا خدایی باس جنبه داشته باشن سره هر چیزی بخوان ناراحت شن دیگه اسمشونو هنرمند نباید گذاشت باس بزاری نی نی چون نبچه نینیا فقط ناراحت میشن
بلاک دائمیه ، هر کسی هم که بلاک شده و بعدا از بلاک خارج شده ، با محسن صحبت کرده و خود محسن خارجش کرده وگرنه تایم خاصی نداره که اتومات آنبلاک شینقل قول:
نوشته اصلی توسط chavoshi esghame [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا 2-3 بار بیشتر تو پیجای محسن کامنت نزاشتم(sm120)نقل قول:
با خود محسن صحبت کردن مگه تلفنشو کسی داره والله محسن هنوز واسه من روحه
منم از پارسال زمستون به بعد کلا دو سه بار واسش کامنت دادم اونم بحث سیاسی بوده (sm70)نقل قول:
من هیچ وقت کامنت نزاشتم چون میدونم بلاک میشم(sm120)نقل قول:
من کامنتام آتشینه (sm2) میرینم به طرف و در کسری از ثانیه بلاک میشم (sm120)