جان من همه ـشو خوندی؟ چکیده ـشو بگو... پیر شی الهی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
جان من همه ـشو خوندی؟ چکیده ـشو بگو... پیر شی الهی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)گول نمیخورم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر کنم نگرفتی تو کدوم فازم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اصن بلد نیستم گول بزنم (sm70)نقل قول:
ولی خوش اومدی چراغ تاپیکو روشن کردی (sm10)
فکر کنم نشستی دفترچه کنکور ارشد رو خوندی (sm98)نقل قول:
خيلي وقته يه تايپيك تولد نزديم
دیروز دکتر حقیقت تو پارسه جلسه اورژانسی گذاشته برای این قضیه(sm120)نقل قول:
اگه کادو میدین من تولدم نزدیکهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس ما از صب اینهمه زر زدیم چراغ ـش خاموش بود لامصب؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه باو بقیه میخونن ما از اونا یاد میگیریم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)وات؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جدا ؟(sm77)تو از کجا میدونی
خیلیا اعتراض زدن البته
حتی میخوان برن جلو سنجش بخوابن(sm120)