خدا رُ شکر(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خدا رُ شکر(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صفا در محفلی غیر رسمی تاکید کرد استفاده از شعر ما بناهای محکمی بودیم پیگرد قانونی داره ، تا اخر پیگیری میکنم دیوث(sm2)
(sm10)تو خود گولی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من رفتم نفر اخری هر کی رفت خاموش کنه بی زحمت (sm120)
کلا در دوره سوم زدیم؟نقل قول:
الآن ميزنم (sm2)(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شنیدم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعید میدونم به جایی برسن...ولی از میشنوی استفاده کن ...
سال اولی که ارشد صنایع همچی اتفاقی براش افتاد خیلیا زدن بغل نخوندن خیلیا سر جلسه ول کردن رفتن...
رفیق من زده بود به تخمش با میانگین 15-20 رفت شریف(sm120)
(sm70) تو تاریکی زر میزدیننقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پارسه خوبه؟ (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا جز همین تاپیک تاپیک دیگه ای نداریم همه بحثا همین جا مطرح شه سنگین تره(sm120)نقل قول:
درست گفتم اینطوری میگی که توضیح ندی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]