شنیدم داری میمیری
نمایش نسخه قابل چاپ
شنیدم داری میمیری
نشنیدی دیدی .. (sm81)آره نفسای آخرمه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جااااااااااااااااااان محسن فیلمارو برام رایت کن شد یه سال .. (sm172) رایت کن ببینم سرم گرم بشه کمتر فک کنم به بدبختیام .. (sm74)
اسم فیلمارو پیام خصوصی بفرست دوباره...یادم رفته چیا بود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من رفتم
تو بفرست
بعداز ظهر اومدم نگا میکنم
اگه عمری بود تا اخر _______ میفرستم (sm59)
باشه میفرستم دستت درد نکنه (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm23)(sm23)(sm23) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط KAMRAN8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm51)ای جانم عکس بفرست تلگرامنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)(sm2)دست تو جای حساس نکن دیگهنقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط KAMRAN8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چن سالشه؟ بفرستش یونی تا هی بیاد بیرون(sm120)نقل قول:
حالی واسم نمونده دنیا برام سرابه(sm50)