وزنه بردار چین تو حرکت سوم یک ضرب 192کیلو وزنه زد ،قرمز شد، بالا پایین پرید، زمینم بوسید، اونوقت بهداد سلیمی حرکت اول 200 کیلو زد تخماش خاروند رفت.(sm30)
نمایش نسخه قابل چاپ
وزنه بردار چین تو حرکت سوم یک ضرب 192کیلو وزنه زد ،قرمز شد، بالا پایین پرید، زمینم بوسید، اونوقت بهداد سلیمی حرکت اول 200 کیلو زد تخماش خاروند رفت.(sm30)
یکی از رفیقای محسن که چند وقت پیش با محسن عکس دو نفری هم گذاشته بود به دخترا پی ام میده به بهونه ی اینکه زانکو رو بهشون نشون بده میبردشون خونه خالی (sm2)
(sm77)
وزنه بردار چین 125 کیلو وزنش بود ، بهداد 170 کیلونقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بایدم اینقد خوشحال باشه
چینی ها تو سنگین وزن ضعیفن برخلاف خروس وزن که قهرمان المپیک هستن
محسن معلومه واسه هواداراش تره خورد نمیکنه یه خورده از محسن دوگانه یاد بگیره که همش میاد پستای مردمو لایک یا جواب میده چاوشی چی انگار نه انگار ما هواداراشیم
نه باو اون یه بارم سر قضیه تحصیلات عالی و تیتراژ بود 2 بار دیگشم دعوا با هوادارای یگانه تو پیج محسن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که شک دارم اصن محسن بیاد نت (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط chavoshi esghame [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلیل بلاک شدنت اینه که اینجا همچین حرفایی زدی دیگه ، محسن اون پایینه همه چی رو داره میخونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط chavoshi esghame [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خبری نشد ؟
کامنت کپی بود(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی با وجود ایلیا بعید میدونم بهداد طلا بگیره(sm148)لامصب خیلی خوبه(sm1)
تو دو ضرب یکم متزلزل نشون داد بهداد مثه یه ضرب قرص و محکم بلند نکرد(sm29)
محسن مگه بیکاره بیاد بخونه حرفا میزنیا (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیخیال زیاد سخت نگیر فقط اهنگاشو بشنو و حال کن(sm118) ما هم یه زمانی این چیزا واسمون مهم بود (sm98)نقل قول:
ایلیا قدش بلند تر از بهداده واسه همین تو دو ضرب میرینهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یغما گلروییم همینطوریه میگم بیا با مخسن کار کن فرتی پیاممو میبنده
پولتیک (sm100)
حاضر شرط ببندم محسن اصن نت نمیاد
محسن اینقد بیکاره که شکمش 2 برابر شده(sm120) فقط خونس(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محسن هر چیزی داره از چپ دست بودنش داره وگرنه راست دست بود محال بود یه هنرمند ماورایی
چه ربطی داره(sm2)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
انتظار نداری که بگه باشه الان میرم با محسن کار میکنمنقل قول:
اون محسن هباید بره سراغش که فعلا تصمیمی نداره
محسن سمت یغما نمیره چون یغما یه دفعه قاطی میکنه (sm120)
اشتباه نکن هر چی داره از جنوبی بودنش داره(sm59)نقل قول:
راست دستا ریاضی شون قویه ولی چپ دستا خلاقن و عاشق هنر یه خورده از این مطلبا بخونین بد نیست
میاد باو یه استاتوسی میزاره و میره بعد میاد تک تک نظراتو میخونه ولی افلاین(sm120)نقل قول:
عجب افکاری .....نقل قول:
نمیادنقل قول:
البته من اگه چیزی به محسن میگم عاشقانه دوستش دارم دوست دارم همیشه بهترین باشه
من راست دستم از پنجم دبستان تا سوم هنرستان واسه ریاضی کلاس خصوصی میرفتم(sm120)نقل قول:
فقط تا سوم دبستان معدلم 20 شد(sm120)
اول راهنمایی و سوم راهنمایی ریاضی تجدید شدم(sm120)
ریاضی عمومی 1 رو 3 بار گرفتم تا پاس شد یعنی 6 واحد افتادم عقب(sm120)
الانم فارغ التحصیلیم گیر 2 واحد ریاضیه(sm120)
خدایا شکرت (sm2)
خدایا شکرت (sm2)
به سینا(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به زبان ظنز بیان کن اتنتقادت رو (sm2)نقل قول:
با بقال سر کوچه که حرف نمیزنی
جنبه فقط رضا پیشرو فوش مادر هم بدی بلاکت نمی کنه
فقط جنبه داره و لا غیر (sm27)
البته استثنام داره چون آغا و جاستین بیبر هم چپ دستن
یعنی خدا رو واسه کارنامه درخشان ریاضی من شکر میکنین(sm29)
خدایا شکرت (sm2)
در چ حالی ؟ (sm19) (sm134)نقل قول:
توضیح میدم و روشن میکنم که راست دستا ریاضیشون قوی نیست(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گور باباشون(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک میکنن کی هستن
چهار تا خزعبل تف میدن
(sm30)نقل قول:
هنوز با ریاضی دو درگیری ؟ (sm2)
خلاصه بگو ریاضیم ضعیفه ، همیشه میرینم(sm120)نقل قول: