(sm25)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm25)
بقول میثم: سگ تو روح اپراتورشون (sm50)
اوکی شد داداش؟
30MB دادن (sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس چطور ب من کدی داد(sm50)
(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هدیه از ایام جز موی سپیدم نیست (sm50)
بازم افتاب غروب کردو شب اومد (sm74)
دلامون جای غمه لونه درده (sm50)
گونه های خیسمو دستای تو پاک میکرد (sm170)
(sm50)
این ارسنال دیوث گند زد ب شرط بندی ما(sm50)
ونگر زنتو........(sm25)
چی باختی؟ چند باختی...؟(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ساسی بدشانس (sm25)
بالا نبود 6تومن(sm120) ولی گند زد ب بقیه بازیامنقل قول:
نوشته اصلی توسط Ahmet [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تی خایووووو قوووربان(sm19) (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
- (sm2)
سیک
همه مخفی شدن...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm138)
(sm50)
نگفتمت تنها مرو شب در کمین نشسته
سیمای عمر آزاده را غم بر جبین نشسته
نگفتمت با من بیا تا سرزمین خورشید
که رنگ غم بر قامت این سرزمین نشسته
نگفتمت که ظلمت بر جاده ها نشسته
صد پیچ کاروان کش تا شهر ما نشسته
رفتی و به راه مانده ای در شب سیاه مانده ای
رفتی و به راه مانده ای در شب سیاه مانده ای
(sm50)
سرچی دعواتون شد میثم جان؟ (sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm2)
مگه داشتی چیکارش میکردی میثم... ای بلا!؟ (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm50)
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
دوستان من دارم سرما میخورم.
راهی هست جلوشو بگیرم.
کا ندوم بزاز(sm120)
سیر خالی بخورم (sm74)
(sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه ک ی ر و خا یی بخور(sm2)
دیوث من بد سرما میخورم...میخوام هرجور شده بجهم از دستش
زشته داش میثم بزرگ ماست(sm50)
با کوکو میخورم بلکم جواب داد (sm120)