گفت: احوالت چطور است؟
گفتمش: عالی است
مثل حال گُل!
حال گُل در چنگ چنگیز مغول!
قیصر امین پور (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
گفت: احوالت چطور است؟
گفتمش: عالی است
مثل حال گُل!
حال گُل در چنگ چنگیز مغول!
قیصر امین پور (sm50)
واقعا حلال زاده اید متاسفانه از اون شب گشتم نبودید کسالت داشتید؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه خیلی سنگینه تازه با حذف دو کتاب برنامه ریختم تا وسط آذر تموم شهنقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوباره تا 2 هفته مونده یه دور دیگه + دو هفته هم تست
برنامت چیه
چرا ادامه نمیدی تو ؟
نکنه جدی جدی نوعروس شدی؟
مررررررررررررررسی قیصر (sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط paradox [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه من صفحه هام 40پستی ـه واسه شما اینطور به نظر میرسه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با چي خالي كنم هر شب، يه بغضي قد ِ يه كوه ُ
(sm81)
کمی درگیر پروژه جدید بودم ، شما خوبید ؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط خواهشن علایق بنده رو مد نظر قرار ندید ، من علاقه بسیار زیادی به موسیقی کلاسیک دارم ، لطفا دوستان جوان رو به علایق بنده نسبت ندهید !
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدایی این بشر هر ثانیه از زندگیش تو یه وضعیتیه (sm2)
سلامی و کلامی برسونی (sm120)
نقل قول:
(sm174)
آقای سجاد (sm10)