سعیدم تو باند یا اون قربانی؟؟؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadsp [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
سعیدم تو باند یا اون قربانی؟؟؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadsp [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بدم میاد از این ملتی که بعد از اذان نقش ور میدارن میرن اول نماز میخونن بعد افطار میکنن(sm120)فک کنم تو با این سبک ادما اشنایی خاصی داری (sm120)نقل قول:
اکبر دکستر (sm120)
(sm2)اون قربانی فقط از ترس ابروش ازشون شکایت نکردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیبت سینا رو دیده کپ کرده (sm70)
ترکی حرف زدنت دیدن داره (sm30)نقل قول:
گوشیم شارژ نداشت خاموش شد ولی فک کنم 220 باشم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا؟! (sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به وي پي ان كه وصل نيستي؟!
(sm59)نقل قول:
(sm2)میلی یه افطار 20 تا کتلت خوردم مثه تراکتور میخوردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه هنگ کرده بودن (sm2)
من اگر افطاری دعوت باشم همیشه این حرکتو میزنم (sm120)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]