عجب وحشی هستش(sm25)(sm70)
نمایش نسخه قابل چاپ
عجب وحشی هستش(sm25)(sm70)
رئیس فدراسیون ایتالیا با اولین پرواز به مادرید می آید(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی بده اینجوری گفتن در مورد مورینیو... خدایی مورینیو سه بار تیمو آورد نیمه نهایی یو سی ال، دفعه اول داور اون بلا رو سرمون آورد... دفعه دوم با بدشانسی پنالتی ها رو باختیم... دفعه سوم هم گرفتار بهترین شب طول عمر لوا شدیم...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه مورینیو چه گناهی کرده که اوزیلی که همیشه دروازه خالی هم پاس میداد، یهو هوس کرد تک به تک بزنه... مورینیو چه گناهی کرده که تو بازی رفت همین په په از چوب خشک بدتر شده بود؟
مورینیو اگه خوش شانسی آنچلوتی رو داشت، سه گانه میگرفت برامون!!
اونجا گفتم خوش استایل ترین مهاجم دنیاست (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجا بهش ابراز علاقه کردم (sm70)
تو فرقی بین این دو نمیبینی (sm70)
در بزرگی دلبوسکه همین بس که حد فاصل مربی گریش تو رئال و اسپانیا چه دستاوردهای بزرگی داشته(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منکر مورینیو خر است (sm120)
باز میگیم سال آخر به خاطر لجبازی های دو طرف نتیجه نگرفت ولی این رئال رو بعد از اون فاجعه مورینیو به اوج برگردوند....نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد ما به بارسایی ها میگیم عشق جام هستین(sm120)
بدون شک مورینو بزرگترین مربی ای بوده که تواین 10 سال به باشگامون اومده بهترین بازی ها هم دوران این بوده 100 امتیاز دوران این بوده من پیش دوستام به کسی معروفم که تحت هر شرایطی میگم موریینو ولی من میگم کار دلبوسکه با رئال رو نمیشه کوچیک کرد کسی که انقدر زیبا بازی میکرد رو نمیشه کوچیک کردنقل قول:
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیلی میل(sm30) انتقال سوارز به بارسا رو تموم شده دونسته
یونایتد آماده هست پیشنهادی 30 میلیون پوندی واسه خرید خدیرا بده