فینیش (sm135)
با تشکر ویژه از الی (sm127) خیلی کمک کردی دمت گرم (sm10)
و تشکر از امیر که نذاشت بخرم تا الان (sm19)
همچنین از سینجول رضا ارین و خانواده رجبی قدردانی میکنم ... (sm174)
نمایش نسخه قابل چاپ
فینیش (sm135)
با تشکر ویژه از الی (sm127) خیلی کمک کردی دمت گرم (sm10)
و تشکر از امیر که نذاشت بخرم تا الان (sm19)
همچنین از سینجول رضا ارین و خانواده رجبی قدردانی میکنم ... (sm174)
(sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خریدی ؟
اره بالاخره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پوگبا قشنگ میخواست مورینیو رو شوتش کنه بیرون(sm2)
البته این مورینیو تو هر تیمی میره سال سوم همه دوست دارن شوتش کنن بیرون(sm120)
آرمین مبارکه گوشی نو(sm19)(sm10)
رفت تو پاچتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رسید دستت عکس بگیر بذار
قربونت (sm127)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایشالا تو گوشی خریدنت جبران کنم (sm120)
(sm171)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشه (sm120)
(sm59)گلوری گلوری (sm7)(sm7)
زنگ زدن برا تایید سفارش ؟نقل قول:
یا ایمیل اومد ؟
اس ام اس اومدنقل قول: