با تو بودم دیوووثنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
با تو بودم دیوووثنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میثم فک کنم جواب داد ولی سوختما (sm25)
سیر خوبه بعضی وقتا بخور با غذا برای پا هم خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط بدیش اینه بو میده اونم 12 ساعت بیشتر نیست . میخوای بری مهمانی نخور فقط
(sm59)
الان بحث یه چی دیگس...سیر که میخورم کلا
ارتش و هلال احمر بیشترین امداد رسانی رو کرده . (sm50)
سپ.اه که میگن کمک های مردمی رو هم می دزده . البته میگن نمیدانم دیگه تا چه حد درست باشه
تو هم که نشستی پای سیستم هی دود میکنی (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ک ی ر بخور گفتم ک(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اها باشه مرسی (sm120)نقل قول:
الان که من به فنا رفتم حس شوخ طبعیت گل کرده (sm98)
صابر گلی اومد
معدم الان درد میکنه
یه مشت سیر خوردم خالی خالی
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به اونایی که شهرو دوره کـردن
بگو : یه روز از این خونه می رن . . . (sm50)
(sm19)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نشستن چشم به راه یه مرهم
که زخم بچّه ها شونـو به بنـدن . . . (sm50)
دست خستمو بگیر تا دیوار گلی رو خراب کنیم(sm50)
یادم نمی ره هر جا کشی رو که به هر دلیلی تفنگ دستش به گیره . . . (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm3)
(sm3)
نباید دشمن رو تو خونه را داد (sm50)
تمام آدمایی که توی کلّ دنیا سلاح دارن . . . (sm3)
و حق بــا توســت ولـی حــق را بــرادر جــان
به زور این زبان نا فهم آتش باز نه باید جست . . . (sm50)
تا صبح باید بگوووووووووزی(sm2)
(sm196)
جون بکن تو تنهاییت...(sm50)
وظیفه اسکان و بازسازی ۱۴ روستای دهستان سرقلعه در شهرستان ثلاث باباجانی بر عهده استان قم قرار گرفت
برای جلو گیری سرما خوردگی
شلغم توش خالی میکنی , شلغم نباید بپزی, عسل پر میکنی جا تاریکی میگذاری تا فردا اب شغلم و عسل میل کنید خوب میشی.توفاله نخورید
منم خوردم اما بیماری من خیلی قوی بوده یک ماه خوب شدم
(sm10)
نه...نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلگیرم از خودم . (sm50)به کل به هم ریختم آخه بچه شیرخشک و پوشاک نداره مردمم زیر باران چند روز دیگه تو سرمانقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه شاه بود محال بود بذره اینا تو سرما باشن مگه اینکه تابستان و بهار بود
این فرمانده جدید کل ارتش ازون قبلی دیوث بی خانواده خیلی بهتره
قربونت فرشید فعلا به لطف میثم جستم ازش (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط blac [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm2)
نچسی حالا جستن ول کن
- (sm120)
تو مریضی ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کپنت داره تموم میشه حواست باشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ملکه ی یک کشور بودن
یعنی مادر یک ملّت بودن . . . (sm50)
38 ساله مادر رو بیرون کردن . . . (sm172)