(sm169)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm169)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خداداد عزیزی که مهمان خندوانه بود، در این برنامه خاطره ای گفت از یک بازی خیریه برای کمک به کودکان سرطانی: «قرار بود با تیم هنرمندان بازی کنیم اما آنها تقریبا غیر از امیر نوری همه شان سالنی بازان قهاری مثل شمسایی بودند. نیمه اول ۶ تا خوردیم و حسابی شاکی بودیم، مربی مان آقای پرویز مظلومی بود. تو رختکن گفت: اگربازی را باختیم، اخلاق را نبازیم که مهدی هاشمی نسب گفت اگر می خواستید ببازید چرا ما را آوردید، می رفتید آقای الهی قمشه ای را می آوردید! رفتیم تو زمین زدیم و کشتیم و هر طور بود بازی را مساوی کردیم. من لحظه آخر یک پنالتی الکی از امیر نوری گرفتم و بازی مساوی شد. اخلاق را باختیم اما نتیجه را نباختیم!»
(sm2)
سرعت عادی دانلودم 300 تا 600 هستش !نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط هم با دو تا سایت مشکل دارم یکی موزیک باران یکی هم آپلودباز
آسیاتک باهاتون خصومت شخصی داره ؟!
250 حالا همین تو تایم نیم بها که همه چی رو با 600 میگیرم میشه 40 (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیخیال
خودت چطوری ؟!
فقط همین دو تا سایت رو !؟نقل قول:
تاینی و دامنه های ir و چند تا سایت دیگه سرعت تا 650 حتی بعضی مواقع بیشتر از معمول هم میره
مثل خودمی ، البته من این وسط شاید ، شاید یه تکونی هم به خودم بدمنقل قول:
خدا رو شکر که تو حداقل از بگا رفتگان نیستی
تاینی هم داخلیه >!نقل قول:
مطمئن باش با اون دسته که میگم نمیتونی رقابت کنی تو بدبختی !نقل قول:
ابر و باد و مه و خورشید و فلک دست به دست هم دادن طرف یه روز خوش رو نبینه !
اینی که گفتم رو بهش ایمان پیدا کردم ، هر روز یه بلا سر طرف میاد ، نه اینکه منظورم این باشه زندگی تو گل و بلبله اما این دسته امید تو زندگیشون مرده ، به هر چیزی دست زدن بوی گ..ه گرفت
یکیشون رو خودت میشناسی ، فقط اسم نیار
ای ریدم پس بگو برای چیه !نقل قول:
شما چرا نمیگیرید ؟!