رویایی دارم .... رویای تاسیس یک سایت کلاهبرداری (sm70)
نمایش نسخه قابل چاپ
رویایی دارم .... رویای تاسیس یک سایت کلاهبرداری (sm70)
(sm50)
از این به بعد باید تو این تاپیک اون ساعتایی که ضرایب انفجار بالا میره رو بگیم بهم دیگه (sm128)
دزد و رفیق قافله (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خاطرات بچگیم با اسم تو شروع میشه
خاطرات بزرگسالیمم با اسم تو ریده میشه
مشکلی از بابت همکاری ندارن اما مشکل اینجاست از این جا به بعد مشخص نیس که با وجود سایت اصلا روال کاری شادمهر چی میشه .... در کل تا رادیو جوان و سایت بت هست دیگه امیدی به موسیقی این آدم نمیتونه باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وجهه؟؟؟؟ کدوم وجهه؟؟ اگه شادمهر نبود اصلا کسی اینو میشناخت؟نقل قول:
فقط در این حد بگم میشوره میبره همه اهنگای این چند وقتونقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره شادمهر خیلیا رو بزرگ کرد اما خودش و اعتبارشو خیلی خیلی کوچیک کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درسته همه مون شاکی هستیم ولی قول میدم الان یه کار با ملودی و تنظیم خودش پخش کنه همه حمله میکنیم با جان و دل گوش بدیم(sm120) خیلی زرنگه این بشر!!(sm59)
چه سگ عو عو کنه چه این کثیف بخونه
(sm2)
موزیکشو که گوش میدیم این که چیز عجیبی نیست اما برای شخص من دیگه شخصیتش از بین رفتنقل قول:
نوشته اصلی توسط 9NIMA1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شادمهر جونتون هم که بت زد (sm59)
البته زندگی خرج داره به خودش مربوطه (sm27)
منم همینطورنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین قربانپور یه آهنگساز خوب بود و یه خواننده خوش صدانقل قول:
نمیخوام بگم شادمهر تو معروفیتش تاثیر نداشت
ولی خودش خیلی از کسای دیگه جلوتر بود و درک موسیقی داشت
مثلا پویان و پارسیان و ....
امضا رو گذاشتی داغمونو تازه کنی (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میشه بگی منبع خبر کیه؟؟ آیا کسی گوش داده که اینجوری میگی؟؟ خبری در مورد عوامل داری؟؟؟ چقدر تا پخشش مونده؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا بچه های مردم رو به راه کج داری هدایت میکنی. منافق (sm41)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر کنم یکی از دستهای پشت پردستنقل قول:
نوشته اصلی توسط 9NIMA1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) سوهان روح براتون گذاشتمنقل قول:
(sm2)نقل قول:
بهروز بازم عجب تنظیمی زد(sm178) خیلی حال کردم..
گوش دادی فربد؟ @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آپدیت: به نظر آهنگ اصلی و کامل نیست :/ خیلی از کسایی که اسم برده شده اصلا نبودن :)) میکس و مستر هم نشده انگار. به هر حال فقط به خاطر تنظیم بهروز گوش دادم
خیلی خوب بود ولی ای کاش از تعداد خواننده هاش کم میشد و خواننده های درجه یک فقط میخوندن مثلا حامی مانی رهنما خود بهروز و چند نفر دیگه اما نمیدونم چه نیازی به مسعود صادقلو و بانی بودنقل قول:
اون آهنگس هم که گفتن اگه بیاد میشوره میبره شاهین دلیوند گفته.تو استوریش گذاشته بود.وقتی آهنگ کوه و بارون دلم خواست و ازش تعریف میکرد معلومه این آهنگ همه چیز و با خودش میشوره میبره(sm178)
این احتمال خیلی خیلی زیاد ورژن نهایی نیست چون هیچکدومشون پُست نکردن. یه سری از خواننده ها عکسشون هست ولی خودشون نبودن(sm120) باید کاملش بیاد ببینیم چیه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان رفتم استوریشو چک کردم مثل اینکه ساعت 11 هم با ایمنی لایو داره...نقل قول:
نوشته اصلی توسط biseda [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر خان آلبوم آراد آریا رو نمیذارید؟
خدا وکیلی برید اهنگ سخت شد ار حسین هور رو گوش کنی و لذت ببرید.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زندگی شخصی شادمهر به خودش مربوط میشه
میتونه از هر راهی پول در بیاره
سایت شرط بندی هم خارج از کشور به نظر میاد یه چیز جا افتاده باشه
حداقل اینکه الان جا افتاده و تا جایی که میدونم حتی فیفا هم دیگه سخت گیریای قبل رو نداره نسبت به این سایتا برای تبلیغات و این چیزا
ولی بحث دیگه فراتر از این حرفاست
بحث دهن کجی به طرفدار هست
بحث چاپیدن مردم بدبختی هست که بهش اعتماد داشتن، حمایتش کردن، به اینجا رسوندنش
بحث افتادن تو راه کثافتایی مثل تتلو و دنیا جهانبخت و... هست
شما نمیتونی بگی تتلو اهنگاش خوبه ولی شخصیت مزخرفی داره
و به شادمهر میرسی بگی نه، فقط اهنگ مهمه
این گوهیه که اتفاق افتاده
و مزخرف ترین اتفاقی که میتونست بیوفته
بعد از قضایای کنسرتاش این اتفاق تیر خلاص بود
موضوع تموم شدن هنر شادمهره
دیگه هیچ فکری نمیشه جز این داشت
که از هنرش قطع امید کرده و میدونه نمیتونه بمونه تو این بازار و داره برای ادامه زندگیش به هرجایی چنگ میندازه
دیگه بیخیال هنر و حرفه و کار شده
اونقدر بیخیال که چوب حراج به اعتبارش زد
اعتباری که پاره شده بود تا بدست اورده بود
این طرز فکر و این راهی که پیش گرفته ارزش حمایت که چه عرض کنم ارزش فحش دادن هم نداره
توهین به خود آدمه حمایت کردن از همچین آدمی
اگه ذره ای ارزش داشتیم برای این ادم هیچوقت این وضع پیش نمیومد
نمیگم همه زده شدن ازش
ولی جو رو میبینید
به خاطر همین آدمایی مثل من که بیست سال عاشقانه دوسش داشتیم نباید این راهو میرفت
اتفاق مهمی هم نیوفتاده الانم
برای اون ما مهم نیستیم
اونم دیگه برای ما مهم نیست
به همین راحتی
این تلنگر لازم بود واسش. این اواخر دیگه زیادی شل گرفته بود.
نباید از کسی بُت ساخت . من خودم عکس پروفایلم گوگوش و رامش هست ولی دلیل نمیشه که کوکورانه طرفدارشون باشم
شادمهر از وقتی رفت عربستان در واقع خودشو به پول فروخت نه با زدن سایت بِت . یک زمان که ابی به خاطر منفعت و پول آهنگ خلیج فارس رو تو امارات (دبی) اجرا نکرد ولی شادمهر آهنگ ایران رو به اون زیبایی در دبی اجرا کرد همه ازش تعریف و تمجید کردن . میخوام بگم آدما تو گذشت زمان عوض میشن و بهتره از کسی بُت نسازیم
یک آهنگ محمد اصفهانی داره میگه (بهشت از دست آدم رفت از اون روزی که گندم خورد - ببین چی میشه اون کس که یه جو از حق مردم خورد) ، یسریا هستن که یک ریال پول حروم بیاد تو زندگیشون شب خواب به چشمشون نمیاد حالا این قمار بازا چجوری می تونن پول و حق دل مردم بالا بکشن . مطمئنا کارشون بی جواب نخواهد بود
جالبه ترجیع بند من دلم بارونو خواست بارون دلم خواست رو شادمهر خودش نوشته به ایمین گفته ادامهشو تو بنویس و واسش ملودی بساز تا امروز نزدیک پنجاه تا کار ایمین واسه شادمهر فرستاده
تو لایو بودی؟ :)نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم بودم
آدم واقعا میمونه کی راست میگه کی دروغ!! :|
اره چیزی که مشخصه این حرف و حدیثایی که بین هوادارا و فن پیجا هست خیلیاش شایعستنقل قول:
هرچیه زیر سر رادیو جوان. بقیه کاره ای نیستننقل قول:
نقل قول:
(sm2)(sm2)
خیلی خوب بود دمت گرم
نقل قول:
خودمم نمیشناسم چه خریه شهر شلوغ شده غورباغه ها هفتیر کش شدن (sm70)
اینو گذاشتم چون برادر انتها میگفت سایت شادمهر خارجیه و فلان و بت مال بقیه فرق میکنهنقل قول:
شاهین دلیوند مثلا کیه خودش؟ یه نون خوری که از قبال شادمهر پول درمیاره انتظار دارین ماله کشی نکنه برای شادمهر
به هر حال حسین جان هر کسی قدرت تشخیص داره و میتونه واقعیت را ببینه نیازی به این همه ماست مالیزاسیون نیست ...