(sm27)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm27)
اره سادیسم دارم (sm2)
- (sm2)
من دارم از بی پولی دارم دیوانه میشم اینو جدی گفتم انگار کسی منو نمیبینه جونم داره بالا میاد(sm81)
فقط اهنگ داریوش منو اروم میکنه میخوابم(sm50)
هروز و هرشب(sm178)
***********************(sm2)
(sm50)
(sm6)
هنوزم بیکارم شغل ندارم هنوز سرکار نرفتم(sm54)
کار کار کار بده بیاد (sm120)
(sm169)
چند ساله حالم گرفته و کوفته من تو این دنیا چه گناهی کردم مشکل نیم شنوایی دارم صاف منو میفرستن مراجعه پزشکی , بهم کار نمیدن من میتونم بابا میتونم بدبختم کردین (sm81)
هر جوان میبینم سرکارن اشک چشام پر میکنی همش میگن برو کار ازاد بزن بعضی از نامردا...چی بگم... بابا...دردم میاد
من میرم معتاد میشم اینجوری خواستین(sm50)
عجب
بخدا من مریضم بیماری پوستی بنام پسوریاریس دارم کسی هست با این بیماری خوب شده باشه به منم بگید چهار ماه دکتر نرفتم لج کردم(sm54)
بیشتر توضیح بده
یاران جان دیگه چی ندارم اینم صداقت داشتم
محسن جان میخوایی کمکش کنی ازش استنطاق می کنی؟! (sm77)
من گدا نیستم من مشکلم کار کار بابام میگه از خونه برو بیرون از سن اهیجده سالگی از خونه ام بیرون میرفتی سر زندگی
حالا شرایط من اینه(sm178)
همش تقصیر هادی
هادی چیکار کرده؟ (sm202)
کجایی غافل سالار نیستی که ببینی ...(sm50)
خودش بهتر میدونه
شانس نداریم که (sm88)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ahmet [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگو (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
هی پرسه میزنم تو این خیابونا ... (sm50)
از بهاران در زمستان سیاه . . . (sm50)
با سحر خیزان و گل ریزان صبح . . . (sm50)
عاشقان دست منو دامانتان . . . (sm50)
قفل در قفل ست اگر این روز گار
خوشه خوشـه من کلید آورده ام . . . (sm50)
شاید تنها آهنگ نو روزی ای باشه که همیشه میشه گوش داد . . . (sm50)
لیلا فروهر - از قلب من - نو روز . . . (sm50)
نام آزادی به سنگی جسته ام . . . (sm172)
تو که میدونی دنیا داره پیر میشه این دل
بذا برگرده پیشم مث موجی به ساحل (sm50)
(sm27)
به به جمعه ای دیگر امد (sm120)
(sm27)
در حال حاضر 19 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (11 کاربران و 8 مهمان ها)
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]+،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)