باع (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین گی بودی که پ حسین گی کدومتونید ؟ (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
باع (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین گی بودی که پ حسین گی کدومتونید ؟ (sm120)
منم تایید میکنم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته وثوقه(sm70)
HOSSEIN(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد میگه شبیه نیستن (sm1)
قبل دیدن نقدشو بخوننقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اها ، ببخشید پس . تو گی نیستی ؟(sm120)نقل قول:
نه متاسفانه(sm120)نقل قول:
منم همش حسین رو با حسین گی ، میلاد و با اون کی میلاد قاطی میکنم (sm2)
نمیدونم چرا من و سجاد قاطی نمیشیم (sm120)
پس هنو به سعادت حسین گی نرسیدی (sm120)نقل قول:
زندگی دوگانه ورونیکا همش ادا بود (sm25)