امین؟(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
امین؟(sm120)
یه سکانس داشت ولی فک کنم تو خیلی دوسش داری با توجه به سکانسی که تو فیلم راز چشم هایش بود (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجا از اینا ندیدم جغد برفی داره میترسم بفرستم بگیرن کباب کنند (sm120) میندازم تو بطری پ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره(sm120) کارلوس ولا گل زد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رو جبل الطارق میبستی خب(sm120) ضریب 151 (sm120)
ما قبل فیلم.....نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یک فیلم به شدت بد ....مفهوم زده!
نه داستان نه کاراکتر و نه چیز دیگری!
فقط یک بازیگر زیبارو و تمام (sm50)
مهدی رفت بخوابه رو کتاباش؟ (sm70)
یوسف اگه یه اکبر داشت کی توی چاه می افتاد؟ (sm10)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگرد دنبالش که پیدا نمیکنی...نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
(sm2)
کلا سر ورونیکا با دهن سرویسی فیلمُ تموم کردم .....خیلی بد بود(sm74)
استاد هم صفر داده بود(sm120)
SE7EN دیدم ...فیلم خوبی بود ایده ی قشنگی هم داشت ...
ولی نفهمیدم چرا 2 تا قتلُ نکرد؟و دوست داشتنی میبود برای من اگر 2 تا قتل دیگه هم میکرد و سر زنه رُ نمیبرید ....
با اون تصویرایی که ساخته بودم تو ذهنم تناقض داشت کار قاتل(sm120)
ولی اینکه در نهایت به حرف همکارش گوش نداد و کشت طرفُ خوب بود(sm120)
ستاره : بی ارزشنقل قول:
امتیاز 10