(sm3)سوکت 1155
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm3)سوکت 1155
(sm3)معنی این چیه(sm98)
تو داشتی 1155 ؟ (sm70) اینو 4 سال پیش از تهرانم گرفتم اونوقت هنو 56 نیومده بود بد نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی پارسال تازه 56 اومد یه سیستم پنتیوم (sm77) درست مثل سیستم تو واسه یکی از دوستام گرفتم رم 2 گیگ
به جون خودم تا کلید پاورو زدم ویندوز اومد بالا (sm59) ازونوقت تا حالاغ رفتم تو کف 1156 (sm81)
نگفتی سیستم تو حالت اسلیپ باشه ضرر داره یا نه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه حرفایی میزنی انگاری تازه سیستم به دست گرفتی چ ضرری داره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)مال من 1150
باز کل کل سیستم راه انداختین (sm70)
منظورم تو طولانی مدتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثلا روزی 7 الی 8 ساعت تو این حالت باشه...زیاد از کامپیوتر سر در نمیارم...روشن...اینترنت...خام ش...(sm59)
راست میگی اول 1156 اومد بعد از چند وقت 1150 اومد اونم فک کنم 1150 بود آره الان که به مدل CPU فک میکنم 1150 بود حواسم نبودنقل قول:
دیدیدی چقدر سریع میاد بالا لامصب (sm50)
(sm70)1151 اومدهنقل قول: