(sm155) «تشکر» به اندازه یک کلیک زمان میبرد [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)اینم شد امضا (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm155) «تشکر» به اندازه یک کلیک زمان میبرد [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)اینم شد امضا (sm2)
خدا داره آواز می خونه . . . (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اِ اِ اِ اِ ........ پس مورد عنایت قرار ندهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پاک کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب شد؟
ها (sm120)
چرا با آیتونز پلی میکنی؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما فقط سنتی کار میکنیم
این چیه دیگه (sm2)
winamp استفاده کن اگه آیتونز دوست نداری من همیشه winamp پلی میکنم
این AIMP هستشنقل قول:
من که خیلی ازش راضیم ......... قبلا jetAudio استفاده میکردم، ول کردم.........این پلیر سبک و بسیار عالییه
راستی گاهی از Foobar2000 استفاده میکنم، اونم خیلی عالیه
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm127)
سلام @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm2)
هان؟ (sm55)نقل قول:
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Kiarash Music [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نبودم بن شد (sm2)
علیک .. (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه نگفتم تا عمر دارم مدیون این سازمانم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از اون بالا کفتر میایه! یک دانه دختر میایه! @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm2)
تا تو بقیه شو میگی منم برم یه نون و پنیر و سبزی بزنم تو رگ ضعف کردم (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه بارم امیرو تگ کن هی منو تگ میکنه دیوث (sm2)
(sm50)
(sm50)
(sm50)
چون در دولت آقای احمدینژاد آنهمه دزدی شده اشکال ندارد در دولت آقای روحانی اینهمه دزدی شود
آها بازرسه رو میگی از سازمان تنظیم ارتباطات و مقررات بود ...(sm120)نقل قول:
آره سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی (sm2)به بازرسه گفتم شماره تو بده داشته باشم میگفت شماره من 195 ـــــه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر جا رفتی دیدی بازی در میارن زنگ بزن مشکلتو بگو ما برسی میکنیم .. (sm128) بعدشم گفتم دمت گرم دعاهای شبانه م مستجاب شد خدا تو رو سر راه من قرار داد (sm2)برگشت گفت برو حال کن شانس آوردی من اومدم (sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm50)
بمیری هی (sm2)نقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چطور یاد شده ها رو غیر فعال کنم (sm202)
یکی منو تگ کنه میخوام ببینم میاد برام یا نه
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]i
ها دیگه نمیاد برام دستت درد نکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm2)
ریدی انقد تگ کن تا بمیری (sm2)نقل قول:
Hayedeh - Shanehayat
از غم نامردمی ها بغض ها در سینه دارم
شانه هایت را برای گریه کردن دوست دارم... (sm172)
عزیزم (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خالی از خودخواهی من برتر از آلایش تن
من تو را بالاتر از تن برتر از من دوست دارم... (sm172)
(sm172)نقل قول:
حالم این روزا حال خوبی نیست
الان اگه میلاد بود دیوث باهاش لاو میترکوندا (sm2)ولی به من میگه تو بمیر (sm81)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عشق است ممر (sm127)
حسود... (sm41)نقل قول:
خستم وگرنه میترکوندم، الان فقط در همین حد توان دارم: (sm172)
بیا اینم واس تو: (sm46)(sm59)