شاید انزلینقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
شاید انزلینقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)الی فقط ماه رمضونا یه ماه غیب میشه
هنوز نفهمیدیم کجا میره (sm2)
زر نزن چرا خودت نرفتی دنبال مجلهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه بابا شادی به ما نیومده ، البوم شجریان اومد (sm50)نقل قول:
دیجیکالا پاسور نداره ؟(sm120)
مگه نمیدونی باید اخرین مجله هم گرفته میشد بعد ممر پیدا بشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چپ نگات کردن مسیر مستقیمو پیشه کن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)بابا نمودی منو ، من دااخل شهر نیستم بفهمنقل قول:
از شهر ما میگذری (sm174)نقل قول:
جدی ؟ کدوم قبرستونی نمیدونستم تا حالانقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)خب اگه اسکنر داره بگو این مجله ام بگیرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)من پیش خانواده تو رشت نیستم . تنهام تو خونه ی پدریم خارج رشتنقل قول:
خونه ویلایی که میشه موزیک گوش داد موزیک کار کرد
شهر کیونتو نمیتونی تکون بدی (sm3)حرف نمیشه زد چه برسه به موزیک
امیییر ؟ (sm29)
بدبخت شد (sm2)نقل قول:
باع به اسم موزیک خونه فساد راه نندازی (sm2)نقل قول:
مکان داری لاشی ادرسو پخ کننقل قول:
لو رفت (sm2)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)اشترم هر کی میاد میگه کجایی حالا ما یه اسکنر میخوایمنقل قول:
به امید روزی که تو کنسرت محسن همه شما رو ببینم (sm174)
(sm2)من بچه ی پاکی امنقل قول:
7 ساله که یره چطور نمیدونستی ، چند بار گفته بودم
میدونی که سیستم فکری من با خوانوادم فرق می کنه
امییییییییییییییییییر ؟
نمیدونستم خارج شهری فقط میگفتی تنهامنقل قول:
اه حرفتو بزن دیگه یه ساعت صدا میکنهنقل قول:
آقا امیر (sm50)نقل قول:
این کاوه افاق ، سینا حجازی مردن ؟؟؟؟(sm3)
شاهینم که معلوم نی کی میخواد بده
مورینیو:مطمئنم رئال مادرید در الکلاسیکو پیروز میشه(sm118)
تو حضور مبهم پنجره ها
روبروم دیوارای آجریه
خورشید روشن فردا مال تو
سهم من شبای خاکستری
توی این دلواپسی های مدام
جز ترانه های زخمی چی دارم
وقتی حتی تو برام غریبه ای
سر رو شونه های بارون می ذارم
اسم تو برای من مقدسه
تا نفس تو سینه پر پر می زنه
باورم کن که فقط باور تو
می تونه قفل قفس رو بشکنه
منم مو یه اسمونه بی دریغ
منم مو یه کوره راه نا گزیر
ای ستاره شبای مشرقی
پر پرواز من و ازم نگیر
اسم تو برای من مقدس
تا نفس تو سینه پر پر می زنه
باورم کن که فقط باور تو
می تونه قفل قفس رو بشکنه
منم اون یه اسمون بی دریغ
منم اون یه کوره راه نا گریز
ای ستاره شبای مشرقی
پر پرواز من و ازم نگیر
وصیت نامه ورژن مدرن اتمسفر نفرین هست (sm50)
این بازیکن 29 ساله در 20 مسابقه تنها 4 گل به ثمر رسانده است و سه شنبه شب برای تیم زیر 21 ساله های منچستر یونایتد به میدان رفت اما بار دیگر موفق به گلزنی نشد. یونایتد در تابستان پیش رو می تواند با مبلغ 43 میلیون پوند او را به صورت دائمی جذب کند، اما طبق گزارش ها فالکائو انتظار ندارد که سال آینده در اولدترافورد باشد. بنا به گزارش Daily Mail و به نقل از منابع نزدیک به این بازیکن، وی متقاعد شده که به باشگاه اشتباهی ملحق شده است. تصور می شد که باشگاه لیورپول در تابستان گذشته آمادگی پرداخت دستمزد هنگفت 265,000 پوند در هفته او را داشته باشد اما این انتقال زمانی که پای یونایتد به میان آمد به سرانجام نرسید.
فالکائو زمانی که بازیکن اتلتیکو مادرید بود یکی از ترسناک ترین مهاجمان دنیا محسوب می شد، و در 68 بازی برای آن تیم موفق به ثبت 52 گل شده بود. اما بعد از مصدومیت جدی که گریبان گیرش شد و حتی او را از جام جهانی محروم کرد، اکنون سایه ای از آن مهاجم سابق است. گفته می شود وی پس از اینکه در دیدار مقابل آرسنال روی نیمکت نشست و به میدان نرفت، و سپس به تیم زیر 21 ساله های منچستر منتقل شده بسیار متعجب است.(sm70)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مدیران hbo : ما میخواهیم سریال بیش از هفت فصل شود
(sm70)
حقت بود همون طرحی که اول زدم و بدم بهت ، کار به این شیکی و خوشگلی زدم حرف نیار توش همین قشنگهنقل قول:
یکی نیس مشکل اینستامو حل کنه ؟ (sm9)
دلخوش به یک ذره خوشی بودم ولی تو از من گرفتی ذره های دلخوشی را
گفتم که می میرم، تو بی رحمانه کشتی! ها! مرده ام، گردن بگیر آدم کشی را
خندیدی و دنیا به صد صورت ترک خورد خندیدی و از خنده ات عکسی رقم خورد
حالا بگو که پیش قاب عکس دیوار باید چه کرد این حال و روز ناخوشی را
در گوش هایم مانده لحن هر کلامت هر شب تو را می بینم اما در چه!؟ کابوس
وقتی نباشی تا که اسمت را بگویم بر لب نهادم تا ابد این خامشی را
شال و کلاهت را بباف و سر کن، آخر: چشمان من باران برگ زرد دارند
آن گونه که پاییز هم هرگز ندارد –دیوانه ام پروانه های چاوشی را-
حالا شبیه سال های بی تو رفته من کنج دنجی غصه ها را یک به یک با↓
لخته به لخته خون دل قی می کنم چون: از من گرفتی ذره های دلخوشی را
محمدحسن عارفی
مرتیکه درست بخون چی نوشتم از طرح راضیم از ترکیب عکست خوشم نیومد لاشی مگه تو عکسای محسنو سیو نمیکنینقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]