بیا حضوری حساب کنم باهات (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بیا حضوری حساب کنم باهات (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوه عارف شکوری هم آهنگسازی شو کرده (sm54)
تو دلم
تو سرم
تو تنم
توی رگم عاشقتم
تو تمام وجود منی چرا نگم عاشقتم
هر عذابی که میدی به من
برای من عاشقیه
مثل من واسه تو جهان
بگو اون که می میره کیه (sm118)
تو هرجا بگی میام عزیزم(sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جدا ترانه اش رو روزبه گفته ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیگم میری جار میزنی همه جارو پر میکنی(sm120)نقل قول:
نترس عمو جون(sm36)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دروغ میگی من میدونم که دروغ میگینقل قول:
پاروی بی قایق با هندسفری عجیب میچسبه این وقت شب تو یه دنیای دیگه ام فقط کاش نوشیدنی هم به راه بود (sm50)
گفتم که مرا زغم به سه بوسه بخر
دل تافته گشتی و گران کردی سراز بهر سه بوسه ای بت بوسه شمر
چو گاو به چرمگر، به من در منگر(sm27)