هادی در چه حالی چه خبر (sm50) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
هادی در چه حالی چه خبر (sm50) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام خوبی ؟ هیچی والا دارم سیگار میکشم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی خوبم. بد جور حوصلم سر رفته میخوام با یکی حرف بزنم زیاد (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با من حرف بزن سرعت ندارم اگه دیدی دیر ج دادمنقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صدای مهستی شدید بهم آرامش میده ...
راستی دلداه مهستی رو نگرفتی برام بفرستی (sm51)نقل قول:
با کروم اومدم سرعت بهتره (sm51)
تا الان نه. ولی میخرم . میفرستم براتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بی عشق نفس کشیدنم دشواره
بی عشق دقیقه ها پر از آزاره
نمی بخشم تو رو تا زنده هستم Play Now ... (sm50)