ا راستي سلام به منتقدين اساتيد دوستان ياران همراهان (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
ا راستي سلام به منتقدين اساتيد دوستان ياران همراهان (sm120)
با 4 ستون میشه ؟یا کلا همون روی به سیستم نمره دهی بیاریم؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه میدانند آمدن تو اتفاق نادری ست(sm10)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Armila [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فحاشی نکن سلام دکتر (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز حق مطلب ادا نمی شه (sm120) لیستش کن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا سلام نكنم كسي تحويل نميگيره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جبریه ربطی به چیزی نداره ، فقط این شکلیه که سالی دو بار بهم انگیزه تزریق میشه که بشکل قدرتمندی میرینم توشنقل قول:
من با ستاهر موافقم یا 5 نهایتا 5 ستون! (sm120)نقل قول:
تا ردیف میکنی من یه پخ بدم
كي مث من تحويلتون ميگيره ؟؟! (sm128)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]