تاپیک اینقد سوت و کور شده آدم آواز خوندنش میگیره (sm77)
لالای لای امشب شب مهتابه ......والا
نمایش نسخه قابل چاپ
تاپیک اینقد سوت و کور شده آدم آواز خوندنش میگیره (sm77)
لالای لای امشب شب مهتابه ......والا
گفتم غم تو دارم!گفتا درک دوباره!گفتم که ماه من شو!با شست داد اشارهگفتم زمهرورزان،رسم ادب بیاموز! گفتا بیشین بی نیم باااا! بد ریخت بد قواره! گفتم دچار عشقم❤!گفتا بمير دوباره ! ❌ گفتم وکیلم آیا؟گفتا که راااا نداره!گفتم که زیر پایم، یک بنز کوپه دارم!گفتا عجیجم! عجقم!آره! آره!آره!
گفتم غم تو دارم😔!گفتا درک دوباره!😊گفتم که ماه من شو!با شست داد اشاره👍گفتم زمهرورزان،رسم ادب بیاموز! گفتا بیشین بی نیم باااا! بد ریخت بد قواره👨! 😏گفتم دچار عشقم❤😞!گفتا بمير دوباره ! ❌😂 گفتم وکیلم آیا؟گفتا که راااا نداره!گفتم که زیر پایم، یک بنز کوپه دارم!😳گفتا عجیجم! عجقم!آره! آره!آره!
up
میخواین پست کی|ری بذارم؟(sm98)
من هنوز نفهمیدیم تو کشوری که سرانه مطالعه یک و نیم دقیقست اینهمه روشنفکر از کجا میان ؟ ولمون کنید بابا همش ادعا !
فرق خون و کیون میدونی چیه؟
.
.
.
.
.
.
.
.
خون خوب نداشته باشی میمیری ولی کیون خوب داشته باشی برات میمیرن.
دانشمند قزوینی
به قول شاعر :
امشب که مست مستم
جفت ممه هات تو دستم :|
ینی عشق ممه طبع شعرمم شکوفا کرده خخخخ
جواب اینو کی بلده؟؟؟
5×17=?
اصن بغض گلومو گرفت(sm74)
هنوز نسل اون کسخلایی که به من پخ میدن و عکس و فیلم سو|پر میگن بفرس یا میفرستن منقرض نشده
گفتم که در جریان باشید(sm27)
یه سوالنقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سی-نه قبرستون سایزش چنده؟(sm74)
(sm81)واقعا این حرف گریه دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاش رانی شیر هم داشتیم که توش پر از تیکه های **ه بود(sm74)
به دختره گفتم بیا **ه هاتو بمالم بزرگ بشن... برگشته میگه: خفه شو خودم میرم تناسب اندام کار میکنم بزرگ میشن... فرداش بهم خبر دادن وزنه افتاده روی س ی ن ه اش، **ه هاش ترکیدن... کلید اسرار این قسمت "آه مومن"
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2).....نقل قول:
نوشته اصلی توسط newkarbar [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی اینقدر "دیوس"م مگه داریم؟(sm172)(sm25)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بفرمائین دهنتونو شیرین کنین(sm174)
کدوموشو برمیدارین اگه جلوتون بگیرن؟(sm51)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پایین ترین ردیف از راست دومی (sm51) باقی یا وا رفتن یا سیاهن یا پریود(sm59)نقل قول:
ﺭﻣﺰﯼ ﺻﺤﺒﺖ ﮐﺮﺩﻥ ﺩﺧﺘﺮﺍ ....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﺷﺪﯼ؟؟؟؟
ﻥ ﻣﯿﺨﺎﻡ ﺑﺸﻢ
ﻣﺜﻼ ﻫﯿﺸﮑﯽ ﺍﻡ ﻧﻤﯿﻔﻬﻤﻪ(sm2)
دیروز توی خیابون از دختره پرسیدم ببخشید کوچه ۸۵کجاست ؟؟.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
گفت توسوتین عمه ات !
ملت وحشی شدن :|
دانیال م/م/ه اون زنه تو فیلم دردسرعظیم رو نگاه، مادر ارسلان، پیرزن عجب چیزی داره ها(sm74)
(sm9)نقل قول:
نوشته اصلی توسط newkarbar [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگن دیروز روحانی زیر میز ایران تو مجمع سازمان ملل رو نگاه کرده و ديده زیرش با خودکار آبی نوشته شده: یادگاری از محمود احمدی نژاد ۹۱/۷/۳(sm70)
دختره بهم زنگ زده منم همينكه برداشتم صيغه عقدوخونده منم باتعجب گفتم بله!!! هيچى ديگه پشت گوشی صداى جيغ وهورا ده پونزه نفرميومد!اصن ببينيداين كمبودشوهر چه ميكنه! خواستم بهتون بگم درجريان باشين ترفندجديددختراس مراقب خودتون باشين شماره ناشناس جواب ندين (sm120)
رفیقم میخواد بره حج
بهش میگم سوغاتی برامون چی میاری؟
میگه اگه جریان ول کردن مغازه ها موقع
نمازواقعیت داشته باشه
واسه همتون همه چی میارم...(sm128)
زن به شوهرش میگه دیشب خواب دیدم
برام یک انگشتر الماس خریدی
به نظرت تعبیرش چیه؟
شوهر میگه صبر کن تا شب تولدت معلوم میشه
زنه شب تولدش با شوق و ذوق کادوش رو باز میکنه،
میببنه توش یه کتاب تعبیرخوابه!(sm59)
خیلی دوس دارم یه بار که یه حادثهای اتفاق میفته مثل خارجیا بگم اووپسس، خیلی با کلاسه! ولی همیشه هول میشم عربده میزنم یا ابررررررفررررض(sm155)
ﻣﻮﺭﺩ ﺩﺍﺷﺘﯿﻢ ﺩﺧﺪﺭﻩ ﻣﺎﺷﯿﻨﺶ ﺧﺮﺍﺏ ﺷﺪﻩ،
ﺭﻓﺘﻪ ﺗﻌﻤﯿﺮﮔﺎﻩ
ﻣﺮﺩﻩ ﺑﻬﺶ ﮔﻔﺘﻪ ﺷﻤﻊ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﺷﯿﻨﺘﻮﻥ ﺑﺎﯾﺪ ﻋﻮﺽ ﺑﺸﻪ ...
ﺩﺧﺪﺭﻩ ﮔﻔﺘﻪ :
ﻗﻨﺎﺩﯼ ﺍﯾﻦ ﺩﻭﺭﻭﺑﺮ ﮐﺠﺎﺱ ...؟؟؟ |:
ﺗﻌﻤﯿﺮ ﮐﺎﺭ ﺧﻮﺩﺷﻮ ﺑﺎ ﺁﭼﺎﺭ ﮐﺸﺘﻪ(sm171)
دانیال تو که اینقدر در مورد ممه های 85 پست میدی
یه عکس بذار من ببینم 85 تقریبا چه اندازه ای میشه شاید بتونم واست جور کنم(sm128)
خودمم نمیدونم کلا" ادم چشم گوش بسته ای هستم من(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AL222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)(sm2)نقل قول:
(sm70)دیگه خودتون میدونید قضیه چیه من نمیگم
غَماشو ما خوردیم ...
مَمِه هاشو یکی دیگه ...
ژانر عاشخانه مثلا
ﺩﺧﺘﺮﻩ ﭘﺴﺖ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ ﭘﺴﺮﯼ ﮐﻪ ﺩﻧﺒﺎﻝ ﺗﻨﻤﻪ ;
ﺣﻘﺶ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﻣﻤﻤﻪ ....
ﺍﺣﺴﻨﺖ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﺭﻭﺣﯿﻪ ﯼ ﺟﻬﺎﺩﯼ ...
درود به شرفت دلاور. .
ﯾﻪ ﺩﺧﺪﺭﻩ ﺑﻬﻢ ﮔﻔﺖ : ﯾﻪ ﺳﻮﺎﻝ ﻣﯿﭙﺮﺳﻢ ﺍﮔﻪ ﺩﺭﺳﺖ
ﺟﻮﺍﺏ ﺩﺍﺩﯼ ﺣﺎﺿﺮﻡ ﺑﺎﻫﺎﺕ ﺳﻜ|ﺲ ﻛﻨﻢ
گفتم: ﺑﺎﺷﻪ
ﭘﺮﺳﯿﺪ : 2+2 ﭼﻦ ﻣﯿﺸﻪ؟
گفتم: 5
ﮔﻔﺘﺶ : ﺩﺭﺳﺖ گفتی !!!...
ﻳﻌﻨﻲ شده برینه تو ریاضی فقط میخواد بده...
ﺩﺧﺘﺮﻩ ﻣﻨﻮ ﺍﺩ ﮐﺮﺩﻩ، ﺑﻬﻢ ﮔﻔﺖ : ﺷﻤﺎﺍ؟؟
ﻣﻨﻢ ﺑﻬﺶ ﮔﻔﺘﻢ 'ﭘﺎﮎ ﺷﻮﻣﺎ ??'
ﺍﻭﻣﺪ ﺑﺮﻩ ﺗﻮ ﻓﺎﺯ ﺯﺭﻧﮓ ﺑﺎﺯﯼ ﮔﻔﺖ : ﮐﺪﻭﻡ ﻣﺤﺼﻮﻟﺸﯽ؟؟ ﻣﺎﯾﻊ، ﺟﺮﻡ ﮔﯿﺮ، ﺻﺎﺑﻮﻧﺶ،
ﺷﺎﻣﭙﻮﺵ ...
ﻣﻨﻢ ﮔﻔﺘﻢ : ﻫﯿﭽﮑﺪﻭﻣﺶ، ﻣﻦ ﺳﻮﺭﺍﺥ ﺑﺎﺯﮐﻨﺸﻢ??
ﻓﮏ ﻣﯿﮑﻨﯿﻦ ﺑﻼﮐﻢ ﮐﺮﺩ؟؟ ﻧﺨﻴﺮ . ﺁﺩﺭﺱ ﺩﺍﺩ ﺗﺎ ﺑﺮﻡ ﻣﺤﺼﻮﻟﻤﻮ ﺑﻬﺶ ﻧﺸﻮﻥ ﺑﺪﻡ
ﻣﻨﺘﻈﺮﻡ بینم ﺍﯾﻦ ﺩﺧﺘﺮ دانشجوها ﺑﻌﺪﺍﺯ ﻣﻮ ﻭ ﮔﺮﺩﻥ ﻭ ﺟﻔﺖ ﮔﻮﺷﻬﺎ . . .
ناموسن ﺍﻣﺴﺎﻝ ﭼﯿﻮ ﺍﺯ ﻣﻘﻨﻌﻪ ﻣﯿﻨﺪﺍﺯﻥ ﺑﯿﺮﻭﻥ؟؟
دیگه نوبتی هم باشه نوبت ممه س ..
با دوستم رفته بودیم طبقه بالا یه کافی نت. داشتیم خودمونو تیکه پاره میکردیم تا بفهمیم منابع تحقیقمونو ار کجا پیدا کنیم !
بعد یه دختره از راه رسیده میگه:
چرا جوجولیش نمیکنین؟
بهش گفتیم : چیکارش نمیکنیم؟
میگه : جوجولی !... از جوجولی دات سُم...
یعنی نسل به نسلمون اومد جلو چشممون اما بازم نفهمیدیم.
تا خودش اومد نوشت : Google.com
دوستم خودشو از طبقه بالا پرت کرد پایین
منم هنوز بستریم. حمله عصبی شوخی که نیست !!! :|
اگه همون روز که معلم گفت: آن مرد آمد
همه ی ما یک صدا میگفتیم:
به کی|رم
الان مجبور نبودیم 150 واحد درس پاس کنیم...(sm172)