نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هلند 1 - 2 مکزيک
دووم میارن؟(sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هلند 1 - 2 مکزيک
دووم میارن؟(sm81)
بوی هود ساختش 6 سال طول دادن تا سن پسره درست طی شه !نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه مرور با سرعت بالا روی بوی هود داشتم چیزی نداشت باید با زیرنویس ببینم تا دیالوگ ها شاید چیزی بهش اضافه کنه
(sm3)(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadsp [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صد در صد(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بگوز پر پر شیم حاجی (sm50)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخواستم ببینم نظرت چیه درموردشنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم اگه خودتون میخواین ببینین بزار آخه من دوست دارم باشم ولی تا 2هفته دیگه نمیتونم(sm25)
(sm50)(sm111)چوطوری برارم حسن خوبی داشینقل قول:
هلیلوویچ(sm173)
نه اول آدرس ميپرسن بعدش اسيد ميپاشن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منظورمو اشتباه متوجه شدي چون گل دادي بهم گفتم تحويلم گرفتي وگرنه بقيه جواب سلام هم ندادن (sm30)