بخورش...نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بخورش...نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نمیدونم این اوج سعادت کجاس برا شما که هیچ خوانندهای بهش نمیرسه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط sibiloo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یراحی آلبوم به آلبوم پیشرفت داشته، آدمیه که قشنگ خوانندگی بلده و کارشم درست انجام میده
حالا اینکه دوست داره سیاسی بخونه ربطی به خوب بد بودن نداره رسالت خودشه ولی در کل یه خواننده کامله تو این مارکت
مونا شعر خوب زیاد داره بیرون نمیده نمیدونم چرانقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوست عزیز یراحی رو وارد این تاپیک نکن.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در ضمن تو بخورش
اون اوج مد نظر سلیقه ای هست دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برای هرکسی یجاست
برای من مثل مجسمه اوج سعادت یراحی بود :))
پیشرفتی که میگی درسته منتها تا البوم مثل مجسمه که کامل بود
امپراطور از منو رها کن کامل تر بود و مثل مجسمه از امپراطور
ولی بعدش اون افت شروع شد
تک و توک اهنگایی مثل بیست و یک روز بعد هم بود ولی خب کلیت ماجرا نزول یراحی بوده
اتفاقا این سبک اهنگا و کیفیتشون هست که مهمه دیگه
و این انتخاباشون هستن که خوب و بد رو مشخص میکنن
برای کار اجتماعی حتی زمان پخش رو هم باید در نظر بگیری
تو خوب بودن یراحی که شکی نیست ولی حتی اهنگا اجتماعی-سیاسی که شما میگی هم نه اونقدر تاثیرگذار بودن نه آنچنان شنیده شدن نه اصلا چیز خاصی داشت، مخصوصا از نظر موسیقیایی. باز ترانه ها رو میشه گفت خوب بود. ( به نظر من )
(sm50)
دوستان هر کسی اینجا بهتون گفت "مگه سایت شرط بندی چه عیبی داره هرکسی پول خودشه اختیارشو داره" بدونین خودشون تو سایتا باختن میخوان پول باختنشون رو از چند نفر دیگه جبران کنن
نقل قول:
تایید داداش عجب کلاهی داری چند
اصلا سایت شرط بندی با اون پیج مثبت بی نهایت جور در نمیاد
هدفش چی بوده از این کار
فروشی نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm41)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر تتلو هم کاور بلده (sm2)
Sura Iskenderli - Mohtac
تتلو اهنگش قدیمی تره حسین جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این خودش هم موزیک رو به اسم تتلو زده
جدی میگی (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا حضرت تتلو (sm178)
با خودم بدون تو چیکار کنم
خداراشکر شادمهر سایت بت زد که دولت بیفته دنبال بستن این سایتا
دولت و بانکها خودشون هم دست هستن و دارن درگاه بانکی هم میسازن براشون
دولت فقط بلده سحر تبر رو ۱۰ سال زندانی کنه
ایشالله سایت بت مجیکم ببندن
بدبخت به خاطر هیچ و پوچ ۱۰ سال براش بریدن اونوقت واسه یه خلافکار و دزد و.... میان ۷-۸ سال زندان میدن!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سایت بت مجیک عجب ضریبی داره ایول دمت گرم شادمهر 100 گذاشتم 1 تومن بردم
زنده باد شادمهر و بت مجیک
انفجار زدینقل قول:
نوشته اصلی توسط MEHRAN_DRAGON [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا زیاده 10 سالنقل قول:
نوشته اصلی توسط 9NIMA1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط من موندم قیافه به اون خوشگلی داشته چرا عمل کرده
با گریم اگه این کارارو میکرد میزاشت تو پیجش حتی میتونست هنرمند هم باشه تو زمینه خودش
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MEHRAN_DRAGON [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
������ پرسش و پاسخ شب گذشت پیج مونا برزویی ( بخشی سوالات مربوط به شادمهر ) ������������
سوال : شما که با تقدیر ممنوع الاسم شدین ، حاضرین به عقب برگردین و تقدیر رو به شادمهر ندین ؟
پاسخ : خیر ، تقدیر رو شادمهر باید می ساخت و برای من ممنوعیتم اهمیتی نداره
سوال : دیدن تنهایی تو منو بلا تکلیف کرد ! یعنی به هم برگشتن آخر ؟
پاسخ : نه برنگشتند ، ولی راوی از دور مراقبش موند
سوال : شبی که تقدیر منتشر شد چه حالی داشتید ؟
پاسخ : اولین باری که شنیدمش پرواز کردم و از آنجا رفتم برای همیشه
سوال : با شادمهر بیشتر دیده میشید ؟
پاسخ : هدف من بیشتر دیده شدن نیس
(sm2)نقل قول:
یسنقل قول:
اسکل خنده داشتنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه اینو همه میدونن که پول کم بذاری برندت میکنن تا جذب سایت بشی و بیشتر پول بذاری.نقل قول:
فکر نکنم همین یه تومن رو هم بتونی برداشت کنی
کارمون رسید به کجا در مورد چیا باید حرف بزنیم جا تنظیم موزیک و موسیقی(sm25)
اوسکول هفت جد و آبادتهنقل قول:
چرا هرچی که خوبه زود تموم میشه؟ (sm50)
سیک کن باو دوزاری نبینم دیگه فضولی کنی کی با تو کار داشتنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سایت شرط بندی قلق داره و بلدی میخواد من تا حا لا تو هیچ کدومشون باخ ندادم مبالغش کم بوده ولی باید تجربه داشته باشی شادمهر دمش گرمهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Aghili [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوزاری قیافتهنقل قول:
تو شاخ مجازی بچه جون بیا ببینم رو در رو هم لاپات داری اینجوری زر بزنینقل قول:
ببندنقل قول:
چ عجب شادمهر جواب یکیو داد. پست چند روز پیش علی کریمی را استوری کرده و کریمی را تگ کرده
(sm128)نقل قول:
من دلم قورمه سبزی خواست , قورمه سبزی دلم خواست
خودت میگی مبالغ کم بوده/ مبلغ کم خوردن نداره که ازت بالا بکشن. مگه برداشت کردی پولو؟نقل قول:
مبالغ بالا بره بردنی در کار نیست. اگر قرار بود ملت ببرن که زننده ی سایت پولدار نمیشد. اون وحید خزایی هم با اون مشنگ بودنش اعتراف کرد سایت شرط بندی جوری طراحی شده 96 درصد میبازی