حال میکنین چاوشی گفته اصالت من کرمانشاهست واسه عیدنوروز 94 به تفریح کرمانشاه اومدم (sm51)
نمایش نسخه قابل چاپ
حال میکنین چاوشی گفته اصالت من کرمانشاهست واسه عیدنوروز 94 به تفریح کرمانشاه اومدم (sm51)
(sm51) چون میده 2 نفری بپیریم توش یه زیر آبی مشتی بریم البته زن و مرد منظورمه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی متریال آبه خوب در مورد ..فکر نمی کردم اینقدر واقعی بشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودت زدی انصافا خیلی قشنگ بود (sm50) (sm172) طرحشو خودت زدی ؟ (sm120) این استخر چیه تو ویلاست؟ همون خونه ویلاییه که درست کرده بودی ؟ (sm88)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره ..ربطی به اون ویلایی نداره ..همین جوری عشقی درست کردم ..بشتر می خواست متریال آبرو تست کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)
ملودی های آلبوم inna , جون میدن واسه کاور کردن (sm70)
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm70)
(sm50)