[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عاخه میدونی چیه (sm70) میگم بهت گفتم نگو و گفتی دیگه (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازم تکرار میکنم : یه یوزر دیگه بسازم اشترالمومنین می فرمایند شما بیش از 30 یوزر ساخته اید (sm120) رفیق ِ آقا خوبه هم میگه به جای روانشناس برو پیش روانپزشک (sm120)
اتفاقاً من آدم شوخی هستم و همه میدونن و این ربطی به شوخی نداشت
بله جناب دکتر صابرالعلوم درست می فرمایید (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هادی ماه گرفته (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi HM [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ینی دهنت سرویس رسول (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حرص ازت داره میباره ؛ آروم باش عزیزم آروم .نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودش میره به همه میگه بعد میگه به کسی نگو ، خو اون دو سه نفری که این وسط نه سر پیازن نه ته پیاز فقط اضافی هستن نباید بدونن (sm2)
انقدر تکرا بکن تا همه بفهمن کی بودی (sm70)
منم نگفتم شوخ نیستی ، گفتم رو حالت مینیمم گذاشتی (sm120)
خلاصه یبوستت شدید شد اگه پست بزاری بچه ها ریدم ، نگران نباش من لایکت میکنم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)یه روزی یکی مثل این گیرت میاد فقط باید تلاش کنینقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)نقل قول:
انقد خوشگله دلت نمیاد بزنی توش(sm81)
نقل (sm2)
جای مینا خالی ، الان کلی ذوق میکرد از این نقلی که گرفتی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مینا (sm86)(sm81)