ساعت یک بعد از ظهر فهمیدم که امروز تولدمه (sm1)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ساعت یک بعد از ظهر فهمیدم که امروز تولدمه (sm1)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجوری نتن ، خجالت میکشم (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از روزگار دلگیرم ای کاش رنج آخر داشت (sm165)
+18
ﻫﺮ ﺟﺎ ﺳﺨﻦ ﺍﺯ ﺍﻧﺤﺮﺍﻑ ﺍﺳﺖ ...
.
.
.
.
.
..
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﺷﻤﺎﻫﺎ ﺑﺎ ﮐﻠﻪ ﻣﯿﺎﯾﺪ ﺑﺒﯿﻨﯿﺪ ﭼﻪ ﺧﺒﺮﻩ
ﻣﻨﺤﺮﻓﺎﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍ ﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍ ﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍ ﺍ
ﭘﺎﺷﯿﺪ ﻭﺿﻮ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ ﻣﯿﺨﻮﺍم تو گروه نماز جماعت برگزار کنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چجوری ینی؟
ینی امروز پدر و مادر واقعیتو پیدا کردی که امروز یهو متوجه شدی ، یا اینکه انقدر تو حالت خلسه بودی تازه متوجه گذر زمان شدی؟
تولدت مبارک باشه دادا(sm127)
عمر کلاغ داشته باشی (sm10)
؛ دادا نوید یه تاپیک تولد میزنی برا این داشمون ، من سرعتم چیزه (sm81)
عزیزم پدر و مادر که زیر خاک تشریف دارننقل قول:
خسته و خراب
(sm93)
تنها دو گروه نمیتوانند افکار خود را عوض کنند :
دیوانگان تیمارستان وَ مردگان گورستان.
- وین دایر
دخنره پست گذاشته :
هر پسری وارد زندگیم میشه اونی نیست که میخوام
.
.
.
.
.
پسره کامنت گذاشته :
باز درد تو خوبه
من هردختری رو تو خیابون میبینم لامصب همونیه که میخوام
خدا رحمتشون کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تولدتم مبارک باشه
انشا الله 9876543210ساله شی(sm176)
پس نمیگیرن که (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عوضِ کانـ*ـدوم استفاده ازش تازه کلفترم میشی (sm120)