باتری تو عوض کن شاید درست شد یا شایدم مال دکمه پاورت باشه قطع و وصلی که نداره ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
باتری تو عوض کن شاید درست شد یا شایدم مال دکمه پاورت باشه قطع و وصلی که نداره ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این اهنگ قربانی دیشب تیتراژ بود چرا نت نیومد
(sm172)کریس چه حماقتی کردی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
5 تومن رد کن بیاد (sm89) (sm51)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
***** شکن چیزی ندارید کار کنه ؟
لامصب هیچی کار نمی کنه فقط وصل میشه (sm178)
الی دیوث (sm98) (sm2)
این واژه دیوث رو من اینجا مود کردم
و البته مهدی یراحینقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بله میدونم تو سردسته دیوثا هستی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کارت زیاده ؟ چقدر طول میکشه تا من کریو دارم وصل وصل بدم تا شب استفاده کنی (sm120)نقل قول: