چه ربطی داره پولمو از تو جوب پیدا نکردم که ......... ... به گا بره *** سوزی دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
چه ربطی داره پولمو از تو جوب پیدا نکردم که ......... ... به گا بره *** سوزی دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
600 همچین پول کمی نیست (sm50)نقل قول:
اتفاقا ماله یکیرو گرفتم امتحانی انداختم جواب ندادنقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مدل سی پی یو ت بگو تو نت واست سرچ کنم ببینم چیزی هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
8350 اف ایکس
من گشتم موندم کدوموبگیرم
خوب دیگه اگه به سی پیوت میخورن هر کدوم مشتی تره اونو بگیر مقایسه کن ببین کدوم بالاتره البته اگه قیمت واست مهم نباشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سی پی یو اینتل میگرفتی همون فن خودشم بود کافی بود
یه کولر بگیر براش اگرم میخوای کار کنی کار سنگین انجام بدی چیز خوبی بگیر مثل آی کول
آره نیست ولی خیلی وسواس به خرج میده من سی پی یوم بالاست اینتل به خدا هنوز چیزی براش نگرفتم فن خودش روشه خیلیم داره تمیز کار میکنه این 2 ساله (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سی پی یو جدید اکثرا کمتر دچار مشکل میشن من اینتل رو دارم میگم
بازم دستتو تو دستم میخام بگیرم حالیت نیست(sm50)