ن لهجه تو میگم خیلی غلیظ بود (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ن لهجه تو میگم خیلی غلیظ بود (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترم بونز ترک البوم کلاغه
دیوث ترکم انتظاری داری فارسی رو چه جوری صحبت کنم تازه من خوب خوب صحبت کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از جفتش استفاده کردم فرقی نمیکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دییییی ووووو نِح (sm50)
چه ربطی داره طرف مث تو ترکه ولی یه جوری صحبت میکرد من فک کردم بچه جردن تهران هستش (sm59)نقل قول:
اون ترک نبود حتما(sm2)خب یه شخصی زیاد فارسی صحبت کنه به مرور زمان لهجه اش درس میشه ولی اونی که ترک خب طبیعی تو یه حروفی لهجه داشته باشهنقل قول:
(sm50)
خب توام فارسی صحبت کن تا لهجه ت تغییر کنه یه خورده ... تو خونه هم به خانواده ت بگو به زبان شیرین فارسی صحبت کنن (sm128)نقل قول:
البته زیاد موردی هم نداره (sm51) واسه وقتی میگم که یهو دیدی شانست گرفت با یه دختر تهرانی برخورد کردی اینجوری نرینی به خودت (sm2)(sm30)
من یوسفم که برای تماشایت
با حبس با توطئة می سازم
هر روز پیش چشم برادرها
خود را درون چاه می اندازم ... (sm50)