تو مثلا جمعه کنکور داری؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تو مثلا جمعه کنکور داری؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من همینجا قسم میخورم تیم ما با کیروش قهرمان جام ملت ها نمیشه حالا ببین کی گفتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وحید تو دیگه چرا ؟نه من از اسپانیا خوشم میاد نه از کارای دلبوسکه مخصوصا تو دعوت پیر پاتیل هانقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی یه تورنمنت میتونه عملکرد یه مربی رو زیر سوال ببره ؟
مورینیو هم گفت من به دیبروین و ماتا و لوکاکو اعتقاد ندارم سه تاشون هم درخشیدن ولی اگه این سه تا بودن مخصوصا ماتا و لوکاکو اینقدر مشکل نداشتن .مخصوصا جلو اتلتیک
اسپانیا هم نیاز به توضیح نداره روزنامه های کاتالانی و شبکه هاش و باسکی ها و مادریدی ها همشون یه کله ن به سختی میشه اونجا یه تصمیم گرفت
حتی دلبوسکه نمیتونه به کریس ومسی رای بده چون گفت نمیخوام بین بازیکنام اختلاف ایجاد شه .شرایط الان اسپانیاهم که پر از حاشیست
در اینکه دلبوسکه حماقت کرد خیلی ها رو نبرد شکی نیست ولی ادم باید حزب باد باشه که با یه تورنمنت زیر سوال ببره یه مربی رو
انتظار داشتی تو این چند وقت چیکار کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بحث موندن یا نموندنش نیست
مصاحبه بازیکنا رو ببین
میگن تا حالا این سری تمرینات رو نداشتیم
و تو بهترین حالت امادگی تو دوره بازیگریشون بودن
کیروش هم کم کم درست میکنه
اول دفاع افتضاح ایران رو بعدش دوندگیو حمله و بقیه رو
هنوز پیش نیومده یه برنامه طولانی مدت بریزه و انجامش بده
همش هول هولکی بوده
خسته شدم تایپیدم(sm120)
امینه دیگه باید بتایپی بخوای بحرفی باهاش(sm120)
کسی روش نمیشه اینکارو کنه همه تعریف میکنن ولی فراموش میشه قضیه تمدید و این صوبتا(sm70)نقل قول:
حالا از این به بعد شما و جلالی فرمول بدید برای دوندگی --- (sm108)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به هر صورت سبک و تاکتیکش اینه --- تیم به عنوان تیم اول صعود کرد --- (sm111)(sm111)
نکته ی دیگه شرایط ایران هم هست ---
هر مربی بزرگی حاضر نمیشه به راحتی بیاد اینجا کار کنه --- همین هم چند بار قهر کرد ---
میلاد داری چرت میگی!
مورینیو اگر اینا رو نمیخواد داره تیم مسازه!
دلبوسکه واسه چام جهانی تیم مسازه؟؟
باشگاهی رو با ملی یکی کردی؟؟؟
دلبوسکه پارسال شکست خورد بدم شکست خورد اما تدبیری نکرد
مربی که میبینه تیمی که بنیانگذار یه سبکه و مربی همون سبک ریدن ولی باز میاد همون کارو میکنه فقط یه بی شعوره(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انشاا.. که خوب پیش میره و برهنقل قول:
نوشته اصلی توسط azamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره پایان نامه رو دارم تکمیل میکنم بشینم بعدش کار ترجمه کتاب و ادامه دوره ها + چند کتابی از ارشد
میخونیم سخت واسه ارشد امسال
راستی وحید تیم مورد علاقه تو این جام ؟(sm55)
بفرما باز بحث فوتبالی شدش من باس برم تو حاشیه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]