بچه ها شما هم که میخواین کروم رو باز کنید دیر لود میشه ؟! من باز میکنم اینجوری میشه تا 1 دقیقه سنگین شده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بچه ها شما هم که میخواین کروم رو باز کنید دیر لود میشه ؟! من باز میکنم اینجوری میشه تا 1 دقیقه سنگین شده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه از من مشکلی نداره هادی ...
پس این چرا اینجوریه دهنمو سرویس کرده (sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صدای ملکوتی محمد معتمدی ...
پ.ن - معتمدی رو با خواننده های خارجی تو فستیوال های جهانی موسیقی نشون میدن ، صفاریان رو شبکه 1 سیمای ایران
(sm50)
هوای دیگری اندر سرم نیست (sm50)
(sm77)(sm77)(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه مردم چند سال تحریم رو چشیدن خر نیستن که دوباره با طناب پوسیده این یارو نابود بشن ... هر طرحی که این دیوانه داد شکست خورد ... چند روز پیش برنامه مردم چی میگن مشکلات مسکن مهر رو نشون میداد !! ملت رو به خاک سیاه نشونده این مرتیکه (sm3) هر طرحی هر جایی که این یارو حتی اسمش بود شکست خورد و ملت هنوز دارن زجر میکشن ... سال 84 هم ملت احمق دیدن این یارو تو شهرداری نمیدونم پل زده و کوفت زهر مار ، خر شدن رفتن رای دادن ... به خدا یادم نمیره اونموقع از پادگان اومدم خونه ، پدر مادرم گفتن که آی احمدی نژاد اومد چنین و چنان خاتمی رفت خوب شد ... به قرآن همون لحظه گفتم که این یارو مملکتو تبدیل به ویرانه میکنه تحویل رئیس جمهور بعدی میده !!
این یارو اگه بیاد جنگ شروع میشه
حالا هم که حسن چاخان و برادر گرامیشان مشغول دروغگویی و ریدن به مملکت هستند
الی چه کار کنم کروم ؟ (sm74)
این آلبومه که دیشب امیر زدو گوش دادی ؟ (sm120) چسبیدم به دیوار با اجراهای اون خانومه . معتمدی باهاش کل انداخته بود (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اپش کردی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه نسخه قبلیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Version 51.0.2704.106 m
خب اپ کننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طبق اطلاعات و نقشه راه های لو رفته، پس از پردازنده های Kaby Lake، اینتل یک نسل 14 نانومتری دیگر با کُد Coffee Lake عرضه می کند.
عجب چیزیه (sm51)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Pouya Bayati - Partgah
وقتی رفیقای خوب یه آدم میشن گریه های دمادم
دیگه وای به حال غرورت که هی بهش میگی من به بادت ندادم
وقتی همه چیتو از دست دادی توی اوج بی اعتمادی
تازه باورت میشه رو پرتگاه کدوم قله ایستادی...
(sm172)
تا بهش رسیدی.فهمیدی دروغه(sm50)
(sm50)
طفلی چه الکی مرد (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی خودمونیما جون کندم تا اسم روستا و شهرستانشو که نمیدونم اصلا کجا هست رو بخونم (sm25)(sm88)
اینم از تیپ جدید پسرا
(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)(sm2)
توی خون نشستی دل من
بیصدا شکستی دل من
(sm50)
هوا بس ناجوانمردانه گرمه
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فتوشاپه باو کدوم اوسکلی پاشنه بلند میپوشه آخه
Evanescence - My Immortal
I'm so tired of being here
Suppressed by all my childish fears
And if you have to leave
I wish that you would just leave
'Cause your presence still lingers here
And it won't leave me alone
(sm172)
These wounds won't seem to heal
This pain is just too real
There's just too much that time cannot erase
(sm81)
میچسبه یه شب بارونی ساعت 2-3 تو خیابونای خالی و خلوت قدم بزنی و سیگار به لب و هندزفری تو گوش فرو بری تو خودت با این آهنگ... (sm50)
When you cried I'd wipe away all of your tears
When you'd scream I'd fight away all of your fears
And I held your hand through all of these years
But you still have all of me
شیر تو این زندگی... (sm172)(sm27)
(sm2)
باید دل به جاده سپرد (sm50)
(sm155)
اینم تیپ قدیم دخترا
هیییییییییییی (sm74)
خدا بیامرزتت شاه (sm81)
- (sm2)
(sm2)