مرسی هادی (sm10) اون 5 تای بعدی کو؟...(sm77)
نمایش نسخه قابل چاپ
مرسی هادی (sm10) اون 5 تای بعدی کو؟...(sm77)
من عاشق همه آلبوم های استاد معینم مخصوصا سفر (sm127)
سفر کردم که از یادم بری دیدم نمیشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط RecepIvedik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه عشق یه عاشق با ندیدن کم نمیشه...(sm172)
تو گفتی 10 تا من 8 تا نوشتم نه 5 تانقل قول:
نوشته اصلی توسط Ahmet [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بقیه زیاد خوشم نمیاد
حاج مبثم (sm59) چی آپلود میکنی؟
حاج میلاد ایشاللا اون پابور رو میرسونی امیر قربونت؟
چشم سه شنبه اوکیش میکنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ahmet [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)حاج میلی (sm59)
(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)
بهترین آهنگ های آلبوم سفر تو آلبوم پریچه با کیفیت بالا هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط RecepIvedik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آها فک کردم کلیپ طنز میخوایی آپلود کنینقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر نکنم بالاترین سرعت آپلود در ایران به 1 مگابایت برسه
ساسی دیوث 2 مگ اپ میکنه با همراه اول (sm2)
پاس ویدیو کجایینقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm196)
رامی سرعت آپلودش خوب بود (sm50)
ساسان هم معلومه نزدیک به دکل همراه اوله (sm59)
میگن به خاطر کپی رایت ورشکست شد
اون سوئده خیلی بیشتر از 1 مگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کمپانی هایی اومدن و رفتن مثه چهره نما ، mzm رکوردز و نوا مدیا و ... ولی پارس ویدیو واقعا حیف بود
صاحابش مردنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه فرار از مالیات ادامه نداد
ضعیف ترین اینترنت 4G مال کشور ایراانه
من که کی گفتم باهاش میزنم(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
**** که همیشه واسه زدن نیست.
خوش بحالشنقل قول:
اره (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته هر کی یه چی میگه
من با 2 مگابایت دانلود میکنم....(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm176)نقل قول:
ده دقیقس میخوام نقل بگیرم همراه ریده این اواخر...
مموتی خرته (sm120)
منم با سرعت 2.5 مگابایت دانلود کردم ولی آپلود حیف که تو منطقه ما بزور تا 256 کیلوبایت می رسه
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ترانه بیا بنویسیم مهستی تو کدوم آلبومش بهترین کیفیت رو داره؟(sm232)
محسن این کیه
- (sm25)
داریوش و ارمیک
من اصلا داریوشو ندیدم بعدشم تو نگاه اول فک کردم شهباله
برو چشم پزشکی(sm120)
همونه فقطنقل قول:
مرسی (sm127)
- (sm74)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اندکی صبر ،
سحر نزدیک است ... (sm50)
جر میخوریم