بازیکنا که باید بمالن...نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خلعتبری هم میگه مربی نیست(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
بازیکنا که باید بمالن...نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خلعتبری هم میگه مربی نیست(sm120)
اگه اون گل اروگوئه هم نبود الان ایتالیا تو جام بود و اروگوئه حذف شده بود ---نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه بخوای اینطوری حساب کنی که برزیل و آلمان و ایتالیا و آرژانتین هم تخیلی قهرمان جام شدن ---(sm111)
کیروش مربی تروسی بیش نیست!نقل قول:
به قول فرکی ما اصلا خوب بازی نمیکنیم
ارژانتینم ما خوب نبودیم اونا بد بودن و الا ما جلو نیجریه هم ترسو بودیم
تیمی که فکر میکنه گل نخوره خیلی شاخ سخت در اشتباهه
ضمنا بازیکنان معلوم از خداشون شه کویت دیگه
نه عزیز محمدی و تاج فرمول میدن(sm108)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به هر حال دل بوسکه به جز مربی گری توی رئال و اسپانیا سابقه دیگه ای نداره... اگه بخوایم قضاوت درستی داشته باشیم، باید عملکردشو جاهای دیگه هم رصد کنیم... همونطور که نمیشه فقط عملکرد اسپانیاش رو ملاک قرار داد، نمیشه فقط به خاطر عملکردش توی رئال هم بگیم مربی بزرگیه...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در مورد بازیکنا هم که اصلا حرفتو قبول ندارم... خیلی از بزرگترین مربی های دنیا بودن که استعدادهای فوق العاده ای رو به سادگی از دست دادن از جمله فرگوسن! این طبیعیه، هر مربی یه سری بازیکنا رو به اوج میرسونه، یه سری بازیکنها هم ممکنه در موردشون اشتباه کنه
مگه من گفتم بیاد انگلیس و روسیه رو قهرمان کنه ؟ خودت چند روز پیش گفتی کاپلو تو عرصه ملی کس خل و تو باشگاهی بزرگنقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حداقل واسه اینکه با من بحث کنی حرف خودتو وتو نکن
باشه من کسخول من دیگه با تو بحثی ندارم (sm10)
اینا که طبیعیه تو ایران(sm120)نقل قول:
والله همینم از سرشون زیاده
یعنی کی قبول میکنه بیاد تو این خرابه(sm120)خط خوردنش(sm120)
حسین راستی مصاحبه کاکا خوندی که گفته کارلتو اشتباهی منو آورد میلان؟ (sm2)
گل اروگوئه رو اگر از لحاظ کلی میگی که ربطی نداره چون گلی بود که رو کرنر زده شد نه سوتی یک در میلیون مدافع حریف....نقل قول:
نوشته اصلی توسط azamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگر از لحاظ داوری میگی که بازم بی ربطه چون اشتباهات داوری فرق میکنه با سوتی یک در میلیون بازیکن حریف(sm111)
الانم میگم مربی بزرگ باید توتیمای کوچیک هم جواب بده ولی وقتی استفاده میکنی که یکی رو ببری بالا باید بدونی قابل مقایسه نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قضیه همون ناپولی و رئاله....
احساس میکنم ناراحت شدی(sm120)