[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
می خوان اینترنت رو سهمیه بندی کنن(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
می خوان اینترنت رو سهمیه بندی کنن(sm2)
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من هنوزم رو زخمام هستم
بخورین نوش جان
خودمون کردیم ...
شیر بخوره تو سر مملکت ...
#حسن چاخان
گفتم غم تو دارم
گفتا غمت سراید
گفتم که ماه منشو
گفتا اگر براید ...
مملکتو میخان به گ .... ا بدن
دمای خوزستان به ۵۳ درجه رسید
دروغه
بیشتره نمیگن .
خوب کاری میکنی .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Pacino [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به جان خودم
این ترکیه کار خود رجب بوده
پوسکش
گاهی دلم فریاد میخاد
گاهی دلم میخاد بد شم
گاهی دلم میخاد
یکبار از عرض این دیوار رد شم ...
(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(s m30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm3 0)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30) (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلاً رو هوا هستیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه مطلب میاد میگه اینترنت نامحدود میدن
یه مطلب دیگه میگه نامحدود ها رو هم بر میدارند(sm30)(sm30)(sm30)
خدا آخر و عاقبتمونو به خیر کنه
دیوث (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گاهی هم ببند (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *** [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نکته جالبی بود (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای کلیه محصولات لبنی تو این آخر برج (sm172) سردرد گرفتم (sm35)
(sm27)
باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از اونجا میبندمت
شیرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
(sm27)
مثل اینکه جدی جدی دارن اپلو جمع میکنن
چی شده که دارن جمع میکنن؟
کسی با این فروشگاه اشنایی داره
داره منو داغون میکنه این عجب عشقیه
قلبمو ویرون میکنه این عجب عشقیه
(sm50)
تو سر هر دوی ما وسوسه آزادی (sm50)
(sm74)
آره - تصویریش رو هم دارم - معتمدی بی نظیر تشریف دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من بنده ی آن دمم که امیر گوید
یک آلبوم دیگر بگیر و من نتوانم ...
ریدی ؟(sm2)(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیگار نکش خوب نیست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرشاد حسامی یه پروژه آموزش تنظیم و آهنگسازی گذاشته هرکس علاقه داره یه سری بزنه (sm50)
(sm54)
تو جنبه شو نداری ناراحت میشی ... اگه داری تا جواب بدم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *** [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بده
دادنی باید داد(sm2)
چرا شما همه ریدین ؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پنت می دارو؟(sm2)نقل قول:
شب همگی پر ستاره(sm10)
(sm27)
این خواننده اسپانیایی صداش معرکه است ...(sm50)