مرا مقايسه با تو بگو كسى نكند
كنار گل مگر از حُسنِ خار ميگويند
تو رفته اى و نشستم كنار اين همدم
به اين رفيق قديمى سه تار ميگويند ... (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
مرا مقايسه با تو بگو كسى نكند
كنار گل مگر از حُسنِ خار ميگويند
تو رفته اى و نشستم كنار اين همدم
به اين رفيق قديمى سه تار ميگويند ... (sm50)
ای که در کوچه معشوقه ما میگذری
بر حذر باش که سر میشکند دیوارش
آن سفرکرده که صد قافله دل همره اوست
هر کجا هست خدایا به سلامت دارش
(sm81)
04 Death From Within ... (sm50)(sm1)
یه چن جا از موزن صحبت شده حال ندارم کات کنم ..
تو تی وی پلاس - دورهمی و سامان گوران هم آهنگ کجایی موزن تقلید کرده ..
لینک کاملشو بذار دانلود کنیم کاملشونقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Revenantt [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حضور ذهن ندارم ..
شیز مهمی هم نی ..
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر لطف میکنی این ویدیو رو با کمترین کیفتش از آپلود بوی یا هر جای دیگه بهم لینک دان بدی؟! (sm10)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خواستم دانلودش کنم برات بفرستم ولی نمیتونم از یوتیوب چیزی دان کنم نمیدونم چرا (sm9)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به شخمت (sm134)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا اسم اخرین البوم سیاوش قمیشی چیه ؟
یادگارینقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادگاری
عزیزی (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این جنگل چوب خورده تو نعره های خفیفش شیر لگد خورده داره
(sm2)
از تشنگی نصف جون این مشک دستاشو عمری نذر ابوالفضل کرده
به من چهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به من چهنقل قول:
- (sm2)
ارابه ناشنا ارابه دلتنگ بابا
کسخل (sm120)
میگفت ده سال هر روز ده سال راه دوا خونه هارو ترک موتور گریه کرده
(sm29)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Wantons - Pas Man Chi
(sm172)
آلبوم معتمدی خیلی خوبه ، خیلی ، خیلی ... (sm81)
کوجاس تصویریش (sm54) دیروز زدم دیدم یوتیوب ویدئو آوردانقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کامله؟
(sm174)
- (sm10)
- (sm19)
- (sm127)
- (sm176)
کجایند ان همه دلسوز در این هنگامه ماتم (sm50)
اینی که من دارم مال اجرای آمستردام تشریف داره نزدیک 50 دقیقه استنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دست تو با تاریخ در یک کاسه بود انگار
بعد از تو ارگ قلب من ویران تر از بم شد ... (sm50)
کسی یک لنج فرسوده در این بندر نمی خواهد
بکش لنگر که این بندر تو را در بر نمی خواهد
خیابانی که خود را در حصار خانه می بیند
در آغوش لگدمالش که همبستر نمی خواهد
جهان استطبل تاریکی پر ترس از قداستهاست
کسی در بین یابوها که خواب آور نمی خواهد
من عینک سازم و دنیا ندارد ارزش دیدن
کسی یک لنز آلوده به این باور نمی خواهد
خدا دل آهنی ها را برای جنگ می سازد
ولی از بین محرومان که عصیانگر نمی خواهد
حلالم کن همین حالا تو قربانی تری از من
که اسماعیل اندامت دم خنجر نمی خواهد
تو شیرینی و من تلخم که باخسرو نمی جنگم
رهایم کن که فرهادت تو را دیگر نمی خواهد
برای رازی از دنیا به عمق استکان رفتن
به جز یک گوشه ی دنج و قلم دفتر نمی خواهد ... (sm50)
حسین آهنی ...
(sm27)
(sm50)
این امامی نمود مارو تو تی وی پلاس هر جا میره چاوشی چاوشی چاوشی .. :l
با ففر مصاحبه کرده ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm155)
همین مونده بود که این آخوند زاده هم بشه فن چاوشی (sm25)
باشه حالا گریه نکن میگم فن یزدانی بشه ..
یزدانی احتیاجی به همچین طرفدارای نداره ...
(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدای تو بودم من
و تو را آفریدم
تا سجده کنم در کنارت ... (sm50)