سوتی مدافع کره یا کاسیاس جلو هلند همون یک در میلیونه(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
سوتی مدافع کره یا کاسیاس جلو هلند همون یک در میلیونه(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شبت به خیر --- (sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز خلط مبحث کردی... تو اسم مورینیو آوردی و سال سومشو مثال زدی، ما هم دفاع کردیم...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هاینکس اصلا شرایطش با دل بوسکه قابل مقایسه نیست... هاینکس اولا مثل دل بوسکه نبود که تیمش فقط توی تورنمنت بازی کنه... دوما بایرنو ببین از کجا به کجا رسوند! ولی دل بوسکه فقط از بازیکناش میخواست سبک باشگاهشونو تکرار کنن...
شب همگی بخیر(sm10)
حسین محصص(sm120)
امین صدر(sm120)
(sm70)وحید معلم - تحویل نمیگیری (sm10)
با دلبوسکه با هم رفتن تو تاپ تِن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اما واقعیت، واقعیت است. تیمی که خوب دفاع نکند، شانس زیادی برای پیروزی ندارد(sm50)آقای خاص
تو کوران بحث درگیر بودم(sm70) ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عرض ادب و احترام (sm66)
همین روزاست که کیروشم همراه شه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشکل اینجاست که فک میکنی من دارم مو رو با کس دیگه مقایسه میکنم در حالیکه خودم مورینیو رو خیلی قبول دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلبوسکه نه با حرف من بزرگ میشه نه با حرف تو کوچیک میشه ولی وقتی کسی بیاد تاریخ رو ورق بزنه میبینیه که دلبوسکه چکار های بزرگی کرده
تیم دو زاری ایران رو باید میدادن دست مربی دو زاری وطنی(sm111)نقل قول: