نداری ، خبر ز حال من نداری ... (sm25)
نمایش نسخه قابل چاپ
نداری ، خبر ز حال من نداری ... (sm25)
به زودی شمارمو هم میزارم لاین و وایبر و تلگرام رو با دوستان به خاک و خون بکشیم (sm2)
با احساسات ما بازی نکن (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط حواست باشه عاظاده نبینه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان اینجا کسی کمدی الهی دانته رو خونده؟! (sm120)
اگه کسی خونده لطف کنه بیاد بگه با چه ترجمه ای بوده و ترجمه اش به نظرتون چطور بود؟! (sm10)
نگران نباش ، تو بیا ، نوید و صابر هم هستن ، عاذاده رو هم میاریم یه گروه هم اونجا راه میندازیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس من چی (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو هم بیا ، بالای سرنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما و اینهمه خوشبختی؟ (sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]+
واسه رفتن از دنیا دیگه مشکی نمیپوشم (sm9)