(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پوکر (sm173)نقل قول:
میخوام یوزرمو عوض کنم(sm120) اسمم داریوشه(sm120) با این پول میخوام ایکس باکس بخرم روش پی اس و فیفا بازی کنم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسن یه چند تا سوالنقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این 16 تا دقیقا میشه 16 مورد یا نه هر 3 تایی و 2 تایی یه مورد حساب میشه؟؟
بعد پول و جایزش چطور مشخص میشه؟؟ من از کجا بدونم چقدر برندم؟؟ ظاهرا مشخض نمیکنه (sm120)
۱۰۰ یورو باید بذارم (sm77)
بعد شما با ۵۰۰ تومن تک تومنی شرکت میکنید ؟؟ (sm54)
۱۰۰ یورو داشتم که قمار نمیکردم میرفتم از این پوکر بازیا که یهو میلیارد میشه یا یهو شورتتم در میارن (sm59)
پوکر خوبه 3 نفر دیگه زن باشن با هر باختی یه تیکه از لباسشون رو باید در بیارن دیوثا تو خارج اینطوری بازی میکنن(sm2) تا لخت لخت نشن ول نمیکنن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بحثو عوض نکن (sm2)نقل قول:
هرمز شجاعی مهرو از نزدیک دیدم (sm2)(sm2)(sm2)
چه سعادتی (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من یه بار قرائتی رو تو مشهد دیدم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قرائتی حرف نداره(sm111)