من بچه بودم با احمدی نژاد عکس انداختم (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)
نمایش نسخه قابل چاپ
من بچه بودم با احمدی نژاد عکس انداختم (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)
تازه بغل مجید خراطها نشسته بود (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چهار سال پیش اومدم تهران الکی الکی یغما گلرویی رو از نزدیک دیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادمه 13 خرداد از مهدوی کنی کلی تعریف کرده بودی (sm2)نقل قول:
برو حالشو ببر (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر 3نظر یا 2 نظر یا تک نظر یه بازیه دیگه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پول و جایزش اینطور مشخص میشه که کسی که کم غلط تر از بقیه باشه اوله.
مثلا من و تو 15 تا صحیح و یه غلط داریم. از پولی که جمع شده(افرادی که شرکت کردن) 45 درصدش به من میرسه 45 درصدش به تو. 10 درصد بقیه جایزه هم به افرادی که بیشتر غلط داشتن میرسه.
مثلا این یارو که دو و 500 برده. تنهایی تک غلطه شده. و اول شده. و بخش اعظم جایزه بهش رسیده.
لاشی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفاقتت با اکبر رو نشونه رفته بودم(sm2)
اینبار بخیر گذشت (sm2)نقل قول:
بعد این 2 نظر یا 3 نر محدودیت نداره؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثلا چند تا 3 نظر میشه زد تو کل فرم؟؟
پولی که تو میذاری چی بر اساس همینا تعیین میشه؟؟
سلفی نگرفتی؟؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]